Запит в бухгалтерію

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 871

Aluska

Форумчанин
Дописи
191
Реакції
71
Бали
1825
Aluska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пам'ятаю, що десь була така тема. Може не про кредіт ап, та все ж... Прийшло смс "передано запит у вашу бухгалтерію для перерахунку заробітної плати в рахунок оплати боргу". Чергова лякалка чи були випадки, коли вони таке дійсно робили?

Пам'ятаю, що десь була така тема. Може не про кредіт ап, та все ж... Прийшло смс "передано запит у вашу бухгалтерію для перерахунку заробітної плати в рахунок оплати боргу". Чергова лякалка чи були випадки, коли вони таке дійсно робили?
Мне сегодня прислали, жутко переживаю - потому как работаю неофициально)

Это бред. Ни прав ни оснований на это нет

Следующая будет о расстрельной роте с конфискацией .

Это бред. Ни прав ни оснований на это нет
Я це наче й розумію, але всеодно переживаю. Мало хіба що їм у голову прийде. Ще справді подзвонять
Як у кого ведуть себе із дзвінками оточенню? В мене щось тихо. Навіть мені. У грудні був лист, десь 17 числа, і от сьогодні смс

Я це наче й розумію, але всеодно переживаю. Мало хіба що їм у голову прийде. Ще справді подзвонять
Як у кого ведуть себе із дзвінками оточенню? В мене щось тихо. Навіть мені. У грудні був лист, десь 17 числа, і от сьогодні смс
Мені обіцяли приїхати і вікна побити. У сусідів і родичів гроші для мене збирати. Прийшлось, трішки їм дечого побажати. Притихли.

Все это бред кобылы,лично по мне,не звонят,пишут смс,на почту,иногда звонит робот и просит перезвонить по другому номеру,ну вообще не конструктивно,аж зае..ли

Следующая будет о расстрельной роте с конфискацией .
Мне слали что СБУ ко мне под новый год приедет и будет оценивать мою платежеспособность)) даже вуказали реальную фамилию человека который в нашем регионе работает. Я просто с ним знаком. При встрече спрошу че он не приехал новый год отмечать))

Мне прислали на днях точно такое смс

Я спілкувався з цього приводу з керівниками. Можуть відраховувати з заробітної плати, тільки в тому випадку, якщо прийшов офіційний лист в організацію від виконавчої служби. Як, ми знаємо виконавча служба діє тільки після рішення суду. І по закону може відраховувати 20% від загальної зп в місяць. Організація сама перераховує кошти. То ж вони не мають ніякого права відправляти такі листи і установлювати суму стягнення. В мою випадку , офіційно працевлаштований.

Я спілкувався з цього приводу з керівниками. Можуть відраховувати з заробітної плати, тільки в тому випадку, якщо прийшов офіційний лист в організацію від виконавчої служби. Як, ми знаємо виконавча служба діє тільки після рішення суду. І по закону може відраховувати 20% від загальної зп в місяць. Організація сама перераховує кошти. То ж вони не мають ніякого права відправляти такі листи і установлювати суму стягнення. В мою випадку , офіційно працевлаштований.
Верно! :good: Только, или решение суда, или надпись нотариуса!

Сегодня от них на почту рассылка была о том что "несплата кредиту тягне за собою жахливі наслідки", и ещё и добавили картинку с бомжом, типа это "должников" ждёт. И тоже в это верить?)

Назад
Угорі