Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А у Вас давно в просрочке висит?всем пришло, кроме меня..про меня они забыли совсем![]()
да уже где то пол годаА у Вас давно в просрочке висит?
Мені прийшло , ну що ж най шукають , мої родичі вже це все пройшли їм пофіг аж не удобно .Пришла смс пол часа назад.
Запит на пошук рідних активовано 099461540 viber
Кредит был 1000 за полгода насчитали 6674 грн
Кому еще приходило?Есть кто звонил?
Мені теж таке прийшло вчораА у мене вони тільки-но віршиками заговорили''оплатіть свої кредити-будуть раді ваші діти''ппц дауни![]()
И про менявсем пришло, кроме меня..про меня они забыли совсем![]()
Доброго дня не продали колекторам ваш киедит?Цікаво. Вам з 1000 нарахували 6674, а мені з 4500 за пів року 30790. Дзвінки і смс дуже рідко. Сьогодні зранку звонили поки що разок. Далі побачу, може погрози будуть.
Бо в мене від лютого 3200було...зараз 31200...ну і погрожують продатиДоброго дня не продали колекторам ваш киедит?
Ну і хай собІ погрожують!Доброго дня не продали колекторам ваш киедит?
Бо в мене від лютого 3200було...зараз 31200...ну і погрожують продати
Просто неможливо домовитися ніяк із нимиНу і хай собІ погрожують!
Ну и забудьте про них! Пусть идут в суд!Просто неможливо домовитися ніяк із ними
Незнаю, я не пробувала!Просто неможливо домовитися ніяк із ними
Я просто боюсь і не знаю що робити...я брала 3200...а зараз така велика сума...вони пропонують закрити мій кредит за 15 тисяч але ж це ж велика сума , шкода що наше законодавство дозволяє такі...контори..з такими %..Ну и забудьте про них! Пусть идут в суд!
Можливо у вас немає таких проблем тоді я за вас радаНезнаю, я не пробувала!
Все проблемы только у вас в голове! Читайте форум!!!Я просто боюсь і не знаю що робити...я брала 3200...а зараз така велика сума...вони пропонують закрити мій кредит за 15 тисяч але ж це ж велика сума , шкода що наше законодавство дозволяє такі...контори..з такими %..
Дякую вам за інформаціюВсе проблемы только у вас в голове! Читайте форум!!!
Кредит - это не уголовная ответственность! Про "посадить" забудьте!!!
Про такие начисления тоже забудьте! Они не законны! Со временем, когда предложат заплатить только 3200, то может быть подумаете!
И живите себе спокойно! Я же написал, я не вернул даже тело!!!
Вот мои еноты из УБКИ:
Актуально на: 06.12.2019 17:36:17
Финансовые обязательства СКИ
5. Информация по договору (......)
Тип кредита Договор займа
Дата выдачи кредита 06.05.2016
Сумма кредита 3000.00
Текущая задолженность -13071.00
Текущая просроченная задолженность -13071.00
Валюта UAH
Срок кредита до 27.05.2016
Кредит закрыт? Продан
Дата обновления 31.05.2017
Вид обеспечения Без обеспечения (бланковые)
Стоимость обеспечения в базовой валюте NA
Донор информации МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА
Дякую вам за інформацію

Може просто вам пощастило у мене credit up і чесно я не знаходжу собі місця
Та чого Ви так нервуєте?Може просто вам пощастило у мене credit up і чесно я не знаходжу собі місця