Kalinka13🍒
Форумчанин
- Дописи
- 57
- Реакції
- 82
- Бали
- 158
Kalinka13🍒 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, колеги 
Прийняла рішення піти в прострочення ще до Нового року, але створюю щоденник лише зараз. Це не перша ситуація, коли я вляпуюсь в МФО, та раніше і суми були меншими, і якось все вирішувалося з допомогою близьких. Але момент взяти відповідальність за свої рішення таки прийшов.
Ще перед новорічними святами я сиділа та навіть дивилась на Бітів, настільки вже була у відчаї, та все ж доля відвела. Потім знайшла форум (чому раніше не заходила — не розумію, адже чула про нього), і як ви думаєте, що я тут шукала спочатку? Я дивилась теми з відгуками про різні МФО, щоб знайти нові, яких у мене ще нема і взяти грошей на оформлення пролонгацій
Потім все ж ясні думки відвідали цей мозок і я прийняла рішення, що скільки можна ж. В мене життя перетворилося на виживання просто. Кожен тиждень я просто працюю від зп до зп, і як то кажуть, "без надії сподіваюсь"
Залишалося найскладніше — розповісти близьким. Якось на духу розповіла мамі, і знаєте, полегшало неймовірно просто. Вона не була в захваті, не та людина, але от власне для себе стало легше. Так, довелось щось пояснити, розповісти про все, що прочитала на форумі, але в цілому появилась нарешті впевненість в правильності цього рішення, і що час прийшов. І хоч займів в мене купа, але морально стало значно легше. Це прямо як з аб'юзивних стосунків вийти, напевно. Так, наслідки ще розгрібати, але я хоч почала себе людиною відчувати і бачити хоч якісь гроші.
Ось власне мої
досягнення (тіла):
1 ТОП1 3000
2 Moneyveo 24697
3 Slon 7000
4 Limon 2600
5 Miloan 5000
6 LoviLave 6000
7 SunCredit 9000
8 AlexCredit 7550
9 Credit+ 15000
10 Smarty 3500
11 Selfi 9000
12 Amigo 5000
13 Простокредит 5000
14 Треба 7700
15 Finsfera 10000
16 Mycredit 12000
17 Avira 8000
18 Єгроші 6000
19 Starfin 1500
20 Mr Money 3000
21 Clickcredit 10000
22 Avans 3000
23 Legko 4000
24 Creditkassa 12000
25 Швидкогроші 11000
26 SosCredit 10500
27 Bee 5000
— це вже закриті без протермінувань.
Топ1 і Старфін одразу закрила, Єгроші тільки сьогодні. Ще паралельно виплачую Швидкогроші, там на частини розбито і основні відсотки вже сплачені. Розумію, що переплата, але хай же за 1-2 тижні закрию, та й на тому. По Кредиткасі натискала на фіолетову кнопку. Запропонували за 10800 за два тижні закрити, але грошей не малюю, тому теж протерміновано. Ще й простій на роботі за три тижні січня був, взагалі ніяк, тому чекаю дива
Мілоан вже пропонували тіло+1к, Легко промокоди якісь надсилає іноді. Після продажу Манівео Таліону була пропозиція тіло+% за місяь замість 65к що вони намалювали. Але камон, я самими % вже 40к вже віддала. Як було написало в додатку Єгроші: ВІП-клієнт
Також є по кредитках Пумб (~8к) і Sense (~30к). Тут мені розбили на рефінансування, але думаю, що і швидше виплачу. Також загалом треба тис 20 на кредитку Моно закинути. А ще залишилось до дня народження влітку віддати 55к подрузі (це пріоритет). Загалом і з роботою все стало краще, тому потенційно виглядає як здійсненна задача на рік, якщо ніхто з мфо не заартачиться. Єдиний момент — ще планую гарну сумму в стоматологію вкласти, тому це все може затягнутися. Але я якось і так на здоров'я забила, що от нікуди далі тягнути. Тому якщо не буде коштів в потрібний момент на борги, то значить суди, а шо поробиш, дитинство закінчилось.
Історія накопичення доволі стандартна. Потрібні були кошти на базові потреби. Спочатку брала без % і перекредитовувалася. Потім ситуація не значно покращилась, і брала вже з %. При цьому кожного разу чомусь сподівалася, що вигребу. А це вже догнала, що ні. Моя зп виросла мінімум в двічі і це ніяк не рятувало
Я живу в орендованій квартирі, і за комуналку теж почали борги накопичуватись. Дякую хазяйці, що ввійшла в ситуацію, чекала декілька місяців, ось за пару тижнів вже розрахуюсь по платіжках і думаю, що ще спокійніше стане.
Загалом дуже вдячна форуму, перші дні свого рішення читала його як заспокійливе. Зрозуміла, що я не одна така і життя на цьому не закінчується. Та нарешті хоч якось почала відчувати життя на смак, а не жити як робот з однією думкою в голові, за якою нічого й не бачиш. Так що спостерігаю за смс і поштою, і лечу далі, в життя без мфо і боргів

Прийняла рішення піти в прострочення ще до Нового року, але створюю щоденник лише зараз. Це не перша ситуація, коли я вляпуюсь в МФО, та раніше і суми були меншими, і якось все вирішувалося з допомогою близьких. Але момент взяти відповідальність за свої рішення таки прийшов.
Ще перед новорічними святами я сиділа та навіть дивилась на Бітів, настільки вже була у відчаї, та все ж доля відвела. Потім знайшла форум (чому раніше не заходила — не розумію, адже чула про нього), і як ви думаєте, що я тут шукала спочатку? Я дивилась теми з відгуками про різні МФО, щоб знайти нові, яких у мене ще нема і взяти грошей на оформлення пролонгацій
Потім все ж ясні думки відвідали цей мозок і я прийняла рішення, що скільки можна ж. В мене життя перетворилося на виживання просто. Кожен тиждень я просто працюю від зп до зп, і як то кажуть, "без надії сподіваюсь"
Залишалося найскладніше — розповісти близьким. Якось на духу розповіла мамі, і знаєте, полегшало неймовірно просто. Вона не була в захваті, не та людина, але от власне для себе стало легше. Так, довелось щось пояснити, розповісти про все, що прочитала на форумі, але в цілому появилась нарешті впевненість в правильності цього рішення, і що час прийшов. І хоч займів в мене купа, але морально стало значно легше. Це прямо як з аб'юзивних стосунків вийти, напевно. Так, наслідки ще розгрібати, але я хоч почала себе людиною відчувати і бачити хоч якісь гроші.Ось власне мої
1 ТОП1 3000
2 Moneyveo 24697
3 Slon 7000
4 Limon 2600
5 Miloan 5000
6 LoviLave 6000
7 SunCredit 9000
8 AlexCredit 7550
9 Credit+ 15000
10 Smarty 3500
11 Selfi 9000
12 Amigo 5000
13 Простокредит 5000
14 Треба 7700
15 Finsfera 10000
16 Mycredit 12000
17 Avira 8000
18 Єгроші 6000
19 Starfin 1500
20 Mr Money 3000
21 Clickcredit 10000
22 Avans 3000
23 Legko 4000
24 Creditkassa 12000
25 Швидкогроші 11000
26 SosCredit 10500
27 Bee 5000
Топ1 і Старфін одразу закрила, Єгроші тільки сьогодні. Ще паралельно виплачую Швидкогроші, там на частини розбито і основні відсотки вже сплачені. Розумію, що переплата, але хай же за 1-2 тижні закрию, та й на тому. По Кредиткасі натискала на фіолетову кнопку. Запропонували за 10800 за два тижні закрити, але грошей не малюю, тому теж протерміновано. Ще й простій на роботі за три тижні січня був, взагалі ніяк, тому чекаю дива

Мілоан вже пропонували тіло+1к, Легко промокоди якісь надсилає іноді. Після продажу Манівео Таліону була пропозиція тіло+% за місяь замість 65к що вони намалювали. Але камон, я самими % вже 40к вже віддала. Як було написало в додатку Єгроші: ВІП-клієнт
Також є по кредитках Пумб (~8к) і Sense (~30к). Тут мені розбили на рефінансування, але думаю, що і швидше виплачу. Також загалом треба тис 20 на кредитку Моно закинути. А ще залишилось до дня народження влітку віддати 55к подрузі (це пріоритет). Загалом і з роботою все стало краще, тому потенційно виглядає як здійсненна задача на рік, якщо ніхто з мфо не заартачиться. Єдиний момент — ще планую гарну сумму в стоматологію вкласти, тому це все може затягнутися. Але я якось і так на здоров'я забила, що от нікуди далі тягнути. Тому якщо не буде коштів в потрібний момент на борги, то значить суди, а шо поробиш, дитинство закінчилось.
Історія накопичення доволі стандартна. Потрібні були кошти на базові потреби. Спочатку брала без % і перекредитовувалася. Потім ситуація не значно покращилась, і брала вже з %. При цьому кожного разу чомусь сподівалася, що вигребу. А це вже догнала, що ні. Моя зп виросла мінімум в двічі і це ніяк не рятувало
Я живу в орендованій квартирі, і за комуналку теж почали борги накопичуватись. Дякую хазяйці, що ввійшла в ситуацію, чекала декілька місяців, ось за пару тижнів вже розрахуюсь по платіжках і думаю, що ще спокійніше стане.Загалом дуже вдячна форуму, перші дні свого рішення читала його як заспокійливе. Зрозуміла, що я не одна така і життя на цьому не закінчується. Та нарешті хоч якось почала відчувати життя на смак, а не жити як робот з однією думкою в голові, за якою нічого й не бачиш. Так що спостерігаю за смс і поштою, і лечу далі, в життя без мфо і боргів