Запрос от MyCredit

• Автор теми Автор теми Алексей Кирилюк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K
Дописи
12
Реакції
0
Бали
276
Алексей Кирилюк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написали май кредит что делают запрос на мою семью, на родителей, жену и блокируют им счета ,и с налоговой будут писать. Стоит волноваться?

Вкладення

• IMG_20210712_185428.webp
    IMG_20210712_185428.webp
    84.8 Кб · Перегляди: 83
Написали май кредит что делают запрос на мою семью, на родителей, жену и блокируют им счета ,и с налоговой будут писать. Стоит волноваться?
«Всі офіційні доходи ваші родичів» ? удалите и забудьте, пол года такое читаю уже ?
«Запрошення на ознайомлення постанови» ??‍♀️ Почему так безграмотно написано, ну почему этот бред пишут так безграмотно ???‍♀️

мне сегодня майкредит списали часть хотелок. просрочка дней 45, вышла из режима снежинки, набрала их, говорю - акционные условия для вас, радуйтесь. так и быть могу тело. они - давайте тело и процент до просрочки? грю - давайте. и все. цирк окончен. а писали тоже, конечно, много)

Не стоит,ещё не такое напишут)
Ваши долги это ваши долги,никто никому ничего не заблокирует и не заставит отдавать за вас

це приват таким ще грається, тіпа заблокуємо рахунки вашим рідним, всіх рідних за кордон не випустять. я питаю - чого ти мені брешеш тварино? а вона - місяць назад дитину на екскурсію не випустили через кордон, бо в сестри батька дитини була просрочка в приваті)))) і саме смішне те, що цце говорить кожна звонілка, все як під копірку. коли починають таке казати, то одразу починаю крити матом.

Назад
Угорі