Замануха чи реально?

• Автор теми Автор теми ririri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

ririri

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
6
Бали
2565
ririri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
Чи може їм на електронку краще написати?

Вкладення

• IMG_6713.webp
    IMG_6713.webp
    53.8 Кб · Перегляди: 409
Отримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
Це посилання на особистий кабінет. Краще напишіть на електронку і хай Вам нададуть гарантійку з точною сумою і датою оплати

Лучше на электронку пишите. И перестаньте ходить по ссылкам. Такая же фuгня пришла только без суммы. Похоже они тоже уже не помнят, сколько я у них брала))

Реально у мене таке було Брала кредит до війни потім через рік мабуть прислали таку пропозицію. Гарантійний лист в кабінете завантажила Все закрили і все ок

Реально.
Сьогодні закрила.
900 грн замість 3000 грн

Але я до війни їх дуже багато разів подовжувала.

тело 49 200 грн?

Вкладення

• Screenshot_2023-07-22-16-54-43-600_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-07-22-16-54-43-600_com.google.android.apps.messaging.webp
    44.3 Кб · Перегляди: 335
Це напевно з відсотками.
У мене так було.
Тіло 3 тис.грн.
Закрила сьогодні за 900 грн.
я це розумію що з відсотками
але ж по факту відрізняється від пропозиції : ) довідку про закриття збережіть. хай валяється на видному місці.

Не ведіться!!! Вам фактично пропонують визнати дією їхні гіпертрофовані нарахування як реальний борг.
Нехай ідуть в суд і висуджують максимум тіло рлюс проценти за строк кредитування (зазвичай 14 - 30 днів).

Мне прислали 50% от тела. Это был максимум. Я не воспользовалась. Теперь чилю в еапб с суммой 67к

Я заходила в них в особистий кабінет і там були тіж пропозиції що і в смс. То в вас просто посилання на особистий кабінет

Дуже всім дякую за відповіді! Люди на форумі неймовірні. Така підтримка!

Нікого не задовбували, через півтора мвсяці прислали смс з акцією закриття за тіло. Зайшов в кабінет - все сходиться. Де там шукати гарантійку? Чи вона після оплати стане доступною?

Назад
Угорі