ririri
Форумчанин
- Дописи
- 32
- Реакції
- 6
- Бали
- 2565
ririri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це посилання на особистий кабінет. Краще напишіть на електронку і хай Вам нададуть гарантійку з точною сумою і датою оплатиОтримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
Чи може їм на електронку краще написати?
Лучше на электронку пишите. И перестаньте ходить по ссылкам. Такая же фuгня пришла только без суммы. Похоже они тоже уже не помнят, сколько я у них брала))Отримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
И перестаньте ходить по ссылкам.
Реально у мене таке було Брала кредит до війни потім через рік мабуть прислали таку пропозицію. Гарантійний лист в кабінете завантажила Все закрили і все окОтримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
тело 49 200 грн?Отримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
Це напевно з відсотками.тело 49 200 грн?
я це розумію що з відсоткамиЦе напевно з відсотками.
У мене так було.
Тіло 3 тис.грн.
Закрила сьогодні за 900 грн.
Не ведіться!!! Вам фактично пропонують визнати дією їхні гіпертрофовані нарахування як реальний борг.Отримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
Я заходила в них в особистий кабінет і там були тіж пропозиції що і в смс. То в вас просто посилання на особистий кабінетОтримала таке повідомлення. Чи заходити по посиланню? Чи вони таким чином заманюють,щоб вийти на звʼязок. Закрити готова за таку суму,але страшнувато заходити по посиланню.
А вам и вашим родным звонки от них были? и сколько у вас просрочка?Дуже всім дякую за відповіді! Люди на форумі неймовірні. Така підтримка!
А через скільки вас продали після пропозиції?Мне прислали 50% от тела. Это был максимум. Я не воспользовалась. Теперь чилю в еапб с суммой 67к
Через месяца 2 или 3А через скільки вас продали після пропозиції?