Щоденник Закриваю кредити за тіло

• Автор теми Автор теми Анна Пастернак
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 331
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Анна Пастернак не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В сумі в мене 22 МФО, один з них закриваю за тіло кредиту в п'ятницю, інший на другу п'ятницю, решта пишуть без перерви.

В сумі в мене 22 МФО, один з них закриваю за тіло кредиту в п'ятницю, інший на другу п'ятницю, решта пишуть без перерви.
ну те що вони пишуть без перерви то треба перетерпіти, вас же не зможуть розірвати на 22 частини)) Якщо в людини немає грошей то їх немає. Я в такій самій ситуації, 25мфо, вище голови не стрибнеш. Розрахуватися хочу зі всіма, а не так як деякі кажуть "ми підозрюємо що ви взяли бо нехотіли віддавати." Комунікував зі всіма простороченими конторами і так і сказав: вас - черга, в колекторів буде черга, в судів буде черга. В самому крайньому випадку: економічне банкрутсво/військо/виїзд за кордон. Всі ці варікі конторам невигідні.

Все що вони можуть це тиснути на Вас, щоб ви віддали гроші, більше нічого, досвід закриття за тіло у Вас є, так з усіма іншими і поступайте, головне не спілкуватися з ними взагалі.

Назад
Угорі