Sacha777
Читач
- Дописи
- 7
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
Sacha777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як виявилось, син вліз у МФО (різні, які поки не знаю, він у іншому місті). Сам на нервовій почві загремів у лікарню. Сьогодні другий день просрочки по одному з цих МФО. В мене є можливість закрити ці борги (без відсотків), але я не впевнена, що це вірно, бо він просто відкладав пошук роботи і на ці гроші жив. Якщо закрою, то то буде дуже легко обійшлося йому. Трішки почитала цей форум, зрозуміла, що якщо "морозитися", то за півроку десь самі запропонують закрити за тіло, без відсотків. Родичи говорять, що навіщо ті нерви, що зараз домовишся без відосотків, що через півроку, але з нервами, а він телефон відключить і йому як з гуся вода, тільки ти і постраждаєш..
Не знаю як діяти. Сама ніколи не стикалася і не знаю, наскільки ці дзівнки та доставанння коллекторів страшні. Прописан у мене син, тобто до мене прийдуть.
І по друге, от зараз як йому діяти? Зателефонувати тим кому просрочив, та сказати, що у лікарні, щоби більш ніж тіло не рахували? Чи навпаки, вони почують, що згоден платити (зараз у нього саме грошей нема зовсім) і почнуть навпаки нараховувати якісь відсотки, вмовляти на пролонгацію (що це не знаю, але почитавши тут теми зрозуміла, що пролонгація-зло) . Чи зараз не телефонувати, зачекати поки сами подзвонять і сказати що в лікарні був?
Дякую за поради заздалегідь!
Якщо шо, то син сам написати і спитати тут не може, в лікарні телефон віддають на 10 хвилин в день.
Не знаю як діяти. Сама ніколи не стикалася і не знаю, наскільки ці дзівнки та доставанння коллекторів страшні. Прописан у мене син, тобто до мене прийдуть.
І по друге, от зараз як йому діяти? Зателефонувати тим кому просрочив, та сказати, що у лікарні, щоби більш ніж тіло не рахували? Чи навпаки, вони почують, що згоден платити (зараз у нього саме грошей нема зовсім) і почнуть навпаки нараховувати якісь відсотки, вмовляти на пролонгацію (що це не знаю, але почитавши тут теми зрозуміла, що пролонгація-зло) . Чи зараз не телефонувати, зачекати поки сами подзвонять і сказати що в лікарні був?
Дякую за поради заздалегідь!
Якщо шо, то син сам написати і спитати тут не може, в лікарні телефон віддають на 10 хвилин в день.