Chemodanik
Перевірений
- Дописи
- 368
- Реакції
- 429
- Бали
- 2725
Chemodanik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Підкажіть таку тему, на даний момент прострочка 90 днів, з 8тис нарахували вже 22, режим сніжинка не пройшов даром, пропонують тіло, але закрити я його зможу тільки на своїх умовах, з одним із чудо працівників домовився про дати та суми оплат(через вайбер), щоб мені було зручно(договір до речі на 300 днів по 4тис відсотків кожен місяць треба було виплачувати), листа гарантійного на відріз відмовляється відсилати, каже що він з'явиться у мене в кабінеті в день першої оплати де зможу все почитати(хоча "лист вимогу" додому прислали, гарний такий папірець, до туалета пішов). Так от в чому питання, як я знаю що цей гарантійний лист у них в кабінеті, це як на заборі написано юридичної сили немає(хоча то чудо з вайберу каже почитати закон про электрону комерцію,типу ви же підписували договір в электронному вигляді, от і гарантійка в электронному буде(ідіот?)) то якщо я позвоню до них на гарячу, запишу розмову з оператором який скаже що всі ці умови гарантійного відповідають дійсності, чи буде така розмова мати якусь вагу у суді, щоб я "лoxoм" не залишився?