Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого. Якщо вп закрито.Закрив борг по ВП вираховували по 20%з зарплати 2 роки тому.Останній час дзвонять як ненормальні,я їм ще повинен за відсотки 4тис.Що робити,шановне панство?
Я ж дав Вам посилання.Дякую за запрошення до клубу,ну а в реальності що робити?
Дивно.Вибачте,но відповіді за посиланням я не знайшов.Чи забити як і на всі інші?
А чому не відмінили його?Виконавчий напис.Виконавець Близнюков Ю.В.В реєстрі боржників та дії нема нічого по цьому.А вже по закритому ВП була Юхименко О.Л
Постанова про зупинення виконавчого провадження у Вас є?Чого не відмінив,не знаю.Зручно було відраховувати з зп.Так цікаво,в Асвп є відкрите Вп,А ніде більше по реєстрах його нема
Закрив борг по ВП вираховували по 20%з зарплати 2 роки тому.Останній час дзвонять як ненормальні,я їм ще повинен за відсотки 4тис.Що робити,шановне панство?
Можна спробувати оскаржити вказаний напис і повернути кошти, які були стягненіЧого не відмінив,не знаю.Зручно було відраховувати з зп.Так цікаво,в Асвп є відкрите Вп,А ніде більше по реєстрах його нема
Дивно, в усіх договорах спочатку сплачуються відсотки, основна сума боргу як правило в останю чергу. Цікаво на що вони нараховували відсотки.Закрив борг по ВП вираховували по 20%з зарплати 2 роки тому.Останній час дзвонять як ненормальні,я їм ще повинен за відсотки 4тис.Що робити,шановне панство?
нє . цікаво на що вони робили ВПЦікаво на що вони нараховували відсотки.
ВП зробили вони по заборгованості.Виконавець Юхименко.Провадження закрите.А тепер з того року як було відкрито ВП,в АСВП є відкрите провадження виконавець Блізнюков.Но ні в дії,і вреестрі боржників його нема.Ось яка фігня малятанє . цікаво на що вони робили ВП
по якій заборгованості? по тілу, процентам, штрафам? за який період? вище вам вже порадили як вивести ситуацію в безпрограшну. скасувати напис. а там далі хай як хочуть кочевряжатьсяВП зробили вони по заборгованості.Виконавець Юхименко.Провадження закрите.А тепер з того року як було відкрито ВП,в АСВП є відкрите провадження виконавець Блізнюков.Но ні в дії,і вреестрі боржників його нема.Ось яка фігня малята
Зносіть напис по якому відрахували відсотки і той що відкритий, все одне винні останнтесь. А потім вже домовляйтесь, якщо подадуть в суд, йдіть захищатись з адвокатом.ВП зробили вони по заборгованості.Виконавець Юхименко.Провадження закрите.А тепер з того року як було відкрито ВП,в АСВП є відкрите провадження виконавець Блізнюков.Но ні в дії,і вреестрі боржників його нема.Ось яка фігня малята