Закриття боргу по ВП. ПУМБ вимагає ще грошей

• Автор теми Автор теми Ebernetti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

Ebernetti

Форумчанин
Дописи
89
Реакції
34
Бали
3590
Ebernetti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закрив борг по ВП вираховували по 20%з зарплати 2 роки тому.Останній час дзвонять як ненормальні,я їм ще повинен за відсотки 4тис.Що робити,шановне панство?

Закрив борг по ВП вираховували по 20%з зарплати 2 роки тому.Останній час дзвонять як ненормальні,я їм ще повинен за відсотки 4тис.Що робити,шановне панство?
Нічого. Якщо вп закрито.

Ebernetti, ласкаво просимо до нашого клубу!

Дякую за запрошення до клубу,ну а в реальності що робити?

Дякую за запрошення до клубу,ну а в реальності що робити?
Я ж дав Вам посилання.

Вибачте,но відповіді за посиланням я не знайшов.Чи забити як і на всі інші?

Вибачте,но відповіді за посиланням я не знайшов.Чи забити як і на всі інші?
Дивно.
1. Написати скаргу до НБУ.
2. Не розмовляти з вимагачами

В вп відкрито по якому документу? Суд чи виконавчий напис?

Виконавчий напис.Виконавець Близнюков Ю.В.В реєстрі боржників та дії нема нічого по цьому.А вже по закритому ВП була Юхименко О.Л

Виконавчий напис.Виконавець Близнюков Ю.В.В реєстрі боржників та дії нема нічого по цьому.А вже по закритому ВП була Юхименко О.Л
А чому не відмінили його?
Тепер фактично вони і до суду можуть подати на стягнення залишку боргу який там нарахували за цей час.
Гадаю, просто не розмовляти з ними і все. Якщо вже до суду підуть, тоді і вирішувати

Чого не відмінив,не знаю.Зручно було відраховувати з зп.Так цікаво,в Асвп є відкрите Вп,А ніде більше по реєстрах його нема

Чого не відмінив,не знаю.Зручно було відраховувати з зп.Так цікаво,в Асвп є відкрите Вп,А ніде більше по реєстрах його нема
Постанова про зупинення виконавчого провадження у Вас є?

Постанова про закінчення в мене є.Від Юхименко.А від Блізнюкова відкрите,по Пумбу.

Можна спробувати оскаржити вказаний напис і повернути кошти, які були стягнені

Дивно, в усіх договорах спочатку сплачуються відсотки, основна сума боргу як правило в останю чергу. Цікаво на що вони нараховували відсотки.

нє . цікаво на що вони робили ВП
ВП зробили вони по заборгованості.Виконавець Юхименко.Провадження закрите.А тепер з того року як було відкрито ВП,в АСВП є відкрите провадження виконавець Блізнюков.Но ні в дії,і вреестрі боржників його нема.Ось яка фігня малята

ВП зробили вони по заборгованості.Виконавець Юхименко.Провадження закрите.А тепер з того року як було відкрито ВП,в АСВП є відкрите провадження виконавець Блізнюков.Но ні в дії,і вреестрі боржників його нема.Ось яка фігня малята
по якій заборгованості? по тілу, процентам, штрафам? за який період? вище вам вже порадили як вивести ситуацію в безпрограшну. скасувати напис. а там далі хай як хочуть кочевряжаться

Зносіть напис по якому відрахували відсотки і той що відкритий, все одне винні останнтесь. А потім вже домовляйтесь, якщо подадуть в суд, йдіть захищатись з адвокатом.

Назад
Угорі