законопроект про відновлення стягнень за ВП

• Автор теми Автор теми Ta_T_Ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

Ta_T_Ka

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
2560
Ta_T_Ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! На роботі бугалтер сказала, що прийняли, нещодавно,законопроект по якому з ІІ кварталу 2023 року відновлюється стягнення з заробітної плати за виконавчими провадженнями для населення які проживають поза зоною бойових дій. Сама я цього законопроекта знайти не можу, тому цікавить питання, чи дійсно з наступного місяця будуть відраховувати з зп?

Доброго дня! На роботі бугалтер сказала, що прийняли, нещодавно,законопроект по якому з ІІ кварталу 2023 року відновлюється стягнення з заробітної плати за виконавчими провадженнями для населення які проживають поза зоною бойових дій. Сама я цього законопроекта знайти не можу, тому цікавить питання, чи дійсно з наступного місяця будуть відраховувати з зп?
цей?
закон ще не прийнятий. має бути друге читання, потім підпис голови ВР, потім підпис або вето президента, потім опублікування (або в разі вето - не опублікування). тому ніяких відрахувань поки що бути не може

Останнє редагування:
ТАк і не можу зрозуміти . Цей закон вже прийняли стягнення з зп? Чи не відомо поки. А то одні пишуть так, інші так

ТАк і не можу зрозуміти . Цей закон вже прийняли стягнення з зп? Чи не відомо поки. А то одні пишуть так, інші так
із дня на день буде відомо - підписав президент чи ветував. як тільки стане відомо - зразу дамо знати.

без підпису і без опублікування закон нечинний

із дня на день буде відомо - підписав президент чи ветував. як тільки стане відомо - зразу дамо знати.

без підпису і без опублікування закон нечинний
А що, є якась ймовірність, що Зеленський ветує закон? Я думав, що це формальність просто, і він 100% підпише. Його ж партія закон розробляла та ухвалювала.

А що, є якась ймовірність, що Зеленський ветує закон? Я думав, що це формальність просто, і він 100% підпише. Його ж партія закон розробляла та ухвалювала.
завжди така ймовірність є

Зі 17 квітня не підписує?

Це означає що колектори зможуть " ліпити" нотаріальні провадження чи поновиться списання по старим?

А виконавчі провадження по виконавчим написам?
Забороняється відкриття виконавчих проваджень на підставі виконавчих написів нотаріусів, вчинених на кредитних договорах, які не посвідчені нотаріально.

Так вже є відкриті вп.
В процесі "зносу" внн.

Поки кошти з карти не знімають. Чи будуть знімати після прийняття закону?

Назад
Угорі