Законопроект і Дінеро

• Автор теми Автор теми Katruska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K

Katruska

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
41
Бали
193
Katruska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло повідомлення на пошту.Підскажіть,як діяти в цій ситуації.Прострочкі 29днів,а пеню начисляють кожен день і після підписання законопроекту.Написала щоб прислали договір,0 на масу,немає відповіді.Як реагувати підскажіть будь ласка.За тіло домовилась би,але ж не за пеню 20штук майже.

Вкладення

• Screenshot_20200329-203510_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200329-203510_Samsung Internet.webp
    69.4 Кб · Перегляди: 200
  • 20200329_203254.webp
    20200329_203254.webp
    75.6 Кб · Перегляди: 228
Прийшло повідомлення на пошту.Підскажіть,як діяти в цій ситуації.Прострочкі 29днів,а пеню начисляють кожен день і після підписання законопроекту.Написала щоб прислали договір,0 на масу,немає відповіді.Як реагувати підскажіть будь ласка.За тіло домовилась би,але ж не за пеню 20штук майже.
Та пусть свою пеню, мотают себе на пень, зачем вам эти цифры

Просто не розумію,звідки вони ці цифри буруть,з потолка напевно
Да, там цифры фантастические, походу самое прожорливое мфчмо. Сам у них.в просрочке. неужели думают что 40т им кто то отдаст.

Да, там цифры фантастические, походу самое прожорливое мфчмо. Сам у них.в просрочке. неужели думают что 40т им кто то отдаст.
Ну значіть включаєм і далі мороз,чекаєм хороших пропозицій

Ну значіть включаєм і далі мороз,чекаєм хороших пропозицій
Я вот хочу одно у них спросить,как человеку можно дать в долг на месяц 23 шт,и думать что их вернуть,да если по Киеву средняя зп 12-13шт.cyku,где ваша логика,и мы потом мошенники.Да вы,всё шараги настоящие мошенники,озреневшие.

Сказочные долбо@бы.

Я вот хочу одно у них спросить,как человеку можно дать в долг на месяц 23 шт,и думать что их вернуть,да если по Киеву средняя зп 12-13шт.С*ки,где ваша логика,и мы потом мошенники.Да вы,всё шараги настоящие мошенники,озреневшие.
Ну вони користуються тим психологічно,що якщо людина взяла 5к,то можна їй ще запропонувати ще 5к,а там і ще і ще і ще,і на це ведуться і я повелась гасивши пролонгації в інших МФО.Я ж не проти згодом заплатити тіло яке брала,але ж (повторюсь) не 40 шт намальованих

Ну вони користуються тим психологічно,що якщо людина взяла 5к,то можна їй ще запропонувати ще 5к,а там і ще і ще і ще,і на це ведуться і я повелась гасивши пролонгації в інших МФО.Я ж не проти згодом заплатити тіло яке брала,але ж (повторюсь) не 40 шт намальованих
У вас тільки дінеро?

Написала щоб вислали документи по договору,що якоби ""юрист мій" буде ознайомлюватись з документами.Мороз,ніхто не пише.

Вони самі скоро запропонують,Вам тіло,а потім ще менше.

Я тоже писала, чтоб прислали договор.. Вначале прислали "договор" с последней пролонгации.. левый вообще.. попросила самый первый..и указала номер договора,который в личном кабинете... Прислали спустя 3дня.. вообще под другим номером договор...и вообще хрень там полная....

Никак не реагировать. Хотят- пусть хотят. Со временем сами начнут клянчить, лишь бы заплатили. Я не плачу и не буду им платить из принципа, как и многие другие. Что и остальным советую. Чем больше у них непроплат- тем быстрее они накроются медным тазом. Э

а кто-то и правда отдаёт..??‍♀️
тем самым платит и за себя, и за тех, кто забил и принёс им убыток неуплатой
на это оно все и рассчитано

Назад
Угорі