Юрец79
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Юрец79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звонят.Всім доброго вечора!!!
Я новачок тут... Маю 14 МФО і вже не можу більше платити ,якщо не так вибачте..
Підкажіть будь ласка..з прийняттям цього закону..все одно дзвонять близьким і т.д?
Дзвонять, моїй невістці хтось з контор дзвонить,що її номер контактний, а я ні одного номера не вказувала,бо брала там де не потрібні контактні особиВсім доброго вечора!!!
Я новачок тут... Маю 14 МФО і вже не можу більше платити ,якщо не так вибачте..
Підкажіть будь ласка..з прийняттям цього закону..все одно дзвонять близьким і т.д?
Я це розумію),можливо а правовому полі якось можна подати скаргу на них..? але зрозуміло потрібно якісь докази...( пояснювати мамі а 73 роки як зробити запис розмови і т.д це складноЄ Закон. Є його виконання.
Це різні речі.
Да, в НБУ.Mosma,
Я це розумію),можливо а правовому полі якось можна подати скаргу на них..? але зрозуміло потрібно якісь докази...( пояснювати мамі а 73 роки як зробити запис розмови і т.д це складно)
ДякуюДа, в НБУ.
Но другой вопрос в эффективности этой жалобы. И да, нужны обязательно доказательства. Даже с ними шансы не очень-то высокие на какой-то результат, а без них вообще нет смысла - будет стандартная отписка.
+смотря кому в работу попадёт( бывает на + - одинаковые обращения по разному реагируют..Как аргументируете, такой и будет результат.
Что ВАЗы отличались качеством.