Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Еще даже в зале не рассматривалиХотілося б взнати,прийняли закон 2133 12.09 чи ще розглядають?
А поделитесь пожалуйста ссылкой на закон)Хотілося б взнати,прийняли закон 2133 12.09 чи ще розглядають?
А, про этот закон?)Обсуждение этого закона Стара нова тема!!
я видел. И что? все за?
Как звонили так и будут звонить с...ать они хотели на закон. У них и так противозаконные действия...slack, наверное,я что-то не поняла, извините.Хотелось бы,чтоб запретили все эти звонки родным, соседям.Пусть ко мне звонят,раз им нравится.Не хочется,чтоб мои дети и родственники страдали от них.
Я бы на этот закон особо не надеялся. Был бы он подан от слуги народа тогда были бы шансы. Ну и ближайшее пленарное заседание будет в декабреslack, наверное,я что-то не поняла, извините.Хотелось бы,чтоб запретили все эти звонки родным, соседям.Пусть ко мне звонят,раз им нравится.Не хочется,чтоб мои дети и родственники страдали от них.
Думаю даже в повестке дня его не будет в этом году, а там СН подаст альтернативныйпрочла сегодня висновок Комітета Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики :
---министерство финансов не поддерживает
---НБУ руками-ногами за, но просит :"встановлення чітких приписів щодо правових підстав взаємодії кредитора з суб’єктом колекторської діяльності з приводу врегулювання простроченої заборгованості, оскільки з положень законопроекту однозначно не вбачається, чи така заборгованість кредитором відступається суб’єкту колекторської діяльності або він доручає йому діяти від імені та в інтересах кредитора"
---Комітет Верховної Ради України з питань інтеграції України з ЕС - за!
---Головне науково-експертне управління - за!, но куча претензий и просит отправить на доработку.
---и вишенька Комітет Верховної Ради України з питань бюджету - вроде за, но "У разі прийняття відповідного закону до 15 липня 2020 року він має вводитися в дію не раніше 1 січня 2021 року, а після 15 липня 2020 року – не раніше 1 січня 2022 року (або 1 січня наступного за цим року залежно від часу прийняття закону)."
ИГОГО: рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу проект Закону
авторы не те, а тем более после ухода ЮВТ в оппозициюПерспективы кислые.