Закон 1109, хто що чув, правильно я розумію?

• Автор теми Автор теми yuranbratan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

yuranbratan

Only read
Дописи
974
Реакції
667
Бали
5255
yuranbratan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В цьому законі написано, що макстмальна сума стягнення це переплата в подвійному розмірі, якщо наприклад я взяв 2000 то з мене не мають право хотіти більше 4000, правильно я розумію?

Вкладення

• Screenshot_20200425-212717.webp
    Screenshot_20200425-212717.webp
    144.1 Кб · Перегляди: 70
В цьому законі написано, що макстмальна сума стягнення це переплата в подвійному розмірі, якщо наприклад я взяв 2000 то з мене не мають право хотіти більше 4000, правильно я розумію?
право хотіти мають, але це далеко не означає, що зможуть мати.

право хотіти мають, але це далеко не означає, що зможуть мати.
Я розумію, ну зараз я хочу зрозуміти правильно я розумію цей закон чи ні

Я розумію, ну зараз я хочу зрозуміти правильно я розумію цей закон чи ні
Все вірно : "максимальная сумма взыскания – это двойной размер взятого кредита, вне зависимости от договоренности сторон. "
Проте вони свій "договір" кладуть вище законів.

Все вірно : "максимальная сумма взыскания – это двойной размер взятого кредита, вне зависимости от договоренности сторон. "
Проте вони свій "договір" кладуть вище законів.
Я так розумію це тільки ті кредити які не більші мінімального прожиткового мінімуму

Я так розумію це тільки ті кредити які не більші мінімального прожиткового мінімуму
заключаемые на срок до одного месяца, а также на займы, размер которых не превышает одной минимальной заработной платы
я так понимаю любые кредиты до 30 дней и те которые в пределах минималки

Наверное да
Юристи наші вельмишановні, надайте нам коментарі з цього приводу,

Останнє редагування:
Для шараг закон не писан, и как показывает нынешняя ситуация в мире м стране-никто ничего для нас с вами не придумает. Всем насрать

Наверное да
Юристи наші вельмишановні, надайте нам коментарі з цього приводу,
1. коментувати є сенс Закон, який прийнято. тут тільки перше читання.
2. на взяті вже кредити він в будь-якому випадку не буде розповсюджуватись.
3.обійти такий Закон - 5 сек потрібно)))
тому я б особливо не радів...

Для шараг закон не писан, и как показывает нынешняя ситуация в мире м стране-никто ничего для нас с вами не придумает. Всем насрать
А.Холод небезизвестный руководителъ ,,Швидко гроши,,сказал,что каникулы продлевать не будут и нужно все оплатить в полном обьеме.Напомню кредитные каникулы до 30.04.Акцентировал внимание на том как же они в карантине помогают людям займами.Циничный человек.

Назад
Угорі