Захід впливу від НБУ до МОНЕТКИ - ТОВ Ріальто

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Zorro89

Форумчанин
Дописи
779
Рішення
1
Реакції
322
Бали
1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день . И они немного отгребли . Может будут по спокойнее .

Добрый день . И они немного отгребли . Может будут по спокойнее .

Шо пальчіком посварили.
Лупанули б 51 лям, отам би в ауї були.
А так... тьху і забули.
Пару переляканих трусануть і "в дамках"

Шо пальчіком посварили.
Лупанули б 51 лям, отам би в ауї були.
А так... тьху і забули.
Пару переляканих трусануть і "в дамках"
К сожалению. Это да (
Но может их немного под угомонит

К сожалению. Это да (
Напевно нічого їх не угомонить. В мене там тіло 4000 і %5000. 20 днів просрочки.Продали не знаю кому бо не внікала. Дзвонили подрузі щоб передала мені інформацію що я можу платити частинами або все відразу. В мене блок стоїть то їхніх номерів занадто висвічує сьогодні.

Вкладення

• karikatura-gorbatogo-mogila-ispravit_(igor-galko)_18522.webp
    karikatura-gorbatogo-mogila-ispravit_(igor-galko)_18522.webp
    28.1 Кб · Перегляди: 50
К сожалению. Это да (
Вряд ли . Эти дни - четверг,пятница и суббота проводили телефонный террор в моем селе. Мой сын вовремя не смог отдать долг. Сократили на работе. И вот началось. Моему отцу 85. Сын в селе уже лет 5 не появлялся. Только прописан. Все идут к папе с жалобами ,Ол объясните в чем дело??? Он плачет. Еле разрушила эту ситуацию. Объяснив всем в сельской группе, в чем дело. Люди думали,что и правда их взяли поручителями. Так что штрафы не действуют на такие шараги. До этого присылали мне стихи на надгробную плиту,но мне все равно. Я их послала. И пригрозила полицией. Вообще хрень полная.

Может когда с ними беседуете . То надо записывать ?

Может когда с ними беседуете . То надо записывать ?
Толку то? Простіше не говорити. Все одно будуть звонити куди програма скаже. Голос в телефоні має зовсім трошки більше інтелекту, ніж звичайний бот. А прав у виборі кому звонити не має ні бот, ні кал.

Толку то? Простіше не говорити. Все одно будуть звонити куди програма скаже. Голос в телефоні має зовсім трошки більше інтелекту, ніж звичайний бот. А прав у виборі кому звонити не має ні бот, ні кал.
Ну звонят . Записал разговор. Отправляем в НБУ. И так каждый . Может и будет сдвиг .

Нбу реагирует на количество,а по факту жалобы особо и не читают.Даже имея доказательства скриншотов ,записей те отмазуются,что то не они и нбу типо глаза закрывает.
Мне после ответа на жалобу ,эти опять начали пускать жесткий автодозвон и даже на два тела с ними хрен договоришся.

51 тис. грн. штрафу компанії, яка не дає спокійно жити тисячам українців. Особисто став жертвою цієї контори. Прийшло повідомлення, що двоє людей яких я НЕ знаю взяли кредит. Дозволу на поруку я ні в якаій формі не підтверджував. І з того моменту вже другий день кожні 2хв. дзвонять з повідомленням переляканого урода: "Погасіть кредит у фінансовій компанії МУВЯТКА". Набрав на монетку, спробував вияснити - заблокували, через чат - заблокували IP адресу. Набрав з іншого номера - внесли номер до списку обдзвону. Відгуків про компанію достатньо, за кілька хвилин в інтернеті можна на власника багато знайти, але НБУ робить 51тис. штрафу, а правоохоронці взагалі не помічають. Ось маленька частинка вдгуків людей: Monetka (Монетка): кредиты онлайн в Monetka - отзывы, условия, акции | Лига.КредитОнлайн.

Назад
Угорі