заказным письмом получил Претензию от СитиФинанс

• Автор теми Автор теми Mishenin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mishenin

Форумчанин
Дописи
270
Реакції
97
Бали
5125
Mishenin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчера на почте заказным письмом получил Претензию от СитиФинанс , печать подпись есть.
В письме грозятся обратиться к нотариусу.
Поэтому вопрос, Нужно ли отвечать на этот лист,
Спасибо
Если надо, могу выложить письмо полностью

Останнє редагування:
Вчера на почте заказным письмом получил Претензию от СитиФинанс , печать подпись есть.
В письме грозятся обратиться к нотариусу.
Поэтому вопрос, Нужно ли отвечать на этот лист,
Спасибо
Если надо, могу выложить письмо полностью
Нужно ответить, что с требованием не согласны. Отправить так же заказным с описью.

Нужно ответить, что с требованием не согласны. Отправить так же заказным с описью.
Мною, 25 листопада 2019 року було отримано від ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «СІТІ ФІНАНС» Претензію вих. № 5056/ПР/19 від 30.10.2019 з вимогою у розмірі 69 693,99 грн.
У тексті Претензії ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «СІТІ ФІНАНС» посилається, що я 26.04.2016р. укладав договір № R002.0072346 з ПАТ “Банк Траст” та на Пам’ятку клієнту .

У зв'язку з чим прошу надати мені підписані та завірені належним чином оригінали чи копії документів:
  • Договір № R002.0072346 від 26.04.2016р.між ПАТ “Банк Траст” та XXXXX
  • “Пам’ятку клієнту“ з моїм підписом.
Вашу претензію я не визнаю.
Такой текст пойдет?
Надо ли ссылаться на ЦК про сроки исковой давности по пени и штрафам?

Мною, 25 листопада 2019 року було отримано від ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «СІТІ ФІНАНС» Претензію вих. № 5056/ПР/19 від 30.10.2019 з вимогою у розмірі 69 693,99 грн.
У тексті Претензії ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «СІТІ ФІНАНС» посилається, що я 26.04.2016р. укладав договір № R002.0072346 з ПАТ “Банк Траст” та на Пам’ятку клієнту .

У зв'язку з чим прошу надати мені підписані та завірені належним чином оригінали чи копії документів:
  • Договір № R002.0072346 від 26.04.2016р.між ПАТ “Банк Траст” та XXXXX
  • “Пам’ятку клієнту“ з моїм підписом.
Вашу претензію я не визнаю.
Такой текст пойдет?
Просите еще детализированный расчет задолженности и напоминайте что перечень документов с которым они собрались к нотариусу признан судом не законным и их планируемые действия противоречат действующему законодательству. Любые претензии и требования готовы рассматривать исключительно в судебном порядке

напоминайте что перечень документов с которым они собрались к нотариусу признан судом не законным и их планируемые действия противоречат действующему законодательству. Любые претензии и требования готовы рассматривать исключительно в судебном порядке

№ или ссылку не подскажете?

№ или ссылку не подскажете?
Постанова, Кабінет Міністрів України, від 26.11.2014 № 662, «Про внесення змін до переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів»
Постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 22 лютого 2017 р. (справа №826/20084/14) визнано незаконною та не чинною з моменту прийняття

Стягнення заборгованості з підстав, що випливають з кредитних відносин

2. Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов’язаннями.

Для одержання виконавчого напису додаються:

а) оригінал кредитного договору;

б) засвідчена стягувачем виписка з рахунка боржника із зазначенням суми заборгованості та строків її погашення з відміткою стягувача про непогашення заборгованості.
Постанова, Кабінет Міністрів України, від 26.11.2014 № 662, «Про внесення змін до переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів»
Постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 22 лютого 2017 р. (справа №826/20084/14) визнано незаконною та не чинною з моменту прийняття
ааа! Понял. Т.е они ссылаются на документы из этой постановы, а суд визнал ее незаконною!!!

Останнє редагування:
Стягнення заборгованості з підстав, що випливають з кредитних відносин

2. Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов’язаннями.

б) засвідчена стягувачем виписка з рахунка боржника із зазначенням суми заборгованості та строків її погашення з відміткою стягувача про непогашення заборгованості.

ааа! Понял. Т.е они ссылаются на документы из этой постановы, а суд визнал ее незаконною!!!
Ну да. Нотариус делает надпись на основании этой ерунды, прикидываясь, что он не в курсе решения суда

справа №826/20084/14

ну это они указали в претензии-выдсотки, штрафи
Не катит. Просите отдельный документ. В друг дойдет до суда еще спасибо скажете. Там потом в суде их еще раз опустите по этой теме

Не катит. Просите отдельный документ. В друг дойдет до суда еще спасибо скажете. Там потом в суде их еще раз опустите по этой теме
а они могут, не отреагировать на заяву. И если обратятся к нотариусу, не показать ее?

а они могут, не отреагировать на заяву. И если обратятся к нотариусу, не показать ее?
Могут. И я бы на их месте так и сделал. Но и вы принимаете весь комплекс мер по своей защите

Могут. И я бы на их месте так и сделал. Но и вы принимаете весь комплекс мер по своей защите

Еще раз, можете объяснить

Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов'язаннями.

б) засвідчена стягувачем виписка з рахунка боржника із зазначенням суми заборгованості та строків її погашення з відміткою стягувача про непогашення заборгованості.".

что они нарушают? пб?

Вкладення

• 01.webp
    01.webp
    600.2 Кб · Перегляди: 31
  • Untitled.FR12 - 0001.webp
    Untitled.FR12 - 0001.webp
    446.8 Кб · Перегляди: 28
Еще раз, можете объяснить

Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов'язаннями.

б) засвідчена стягувачем виписка з рахунка боржника із зазначенням суми заборгованості та строків її погашення з відміткою стягувача про непогашення заборгованості.".

что они нарушают? пб?
Этот пункт "Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов'язаннями. " судом признан незаконным полностью, так как ущемляет права заемщика.

они в претензии написали типа сумму, сумма основноъ заборгованности до 26.04.18

те в конце добавить

Також, хочу звернути увагу на те, що згідно з Постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 22 лютого 2017 р. (справа №826/20084/14), що визнає незаконною та не чинною з моменту прийняття Постанову Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 662 «Про внесення змін до переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів», перелік документів, на які ви посилаєтесь не є достатнім для стягнення заборгованості у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів і ваші дії будуть суперечить чинному законодавству.

те в конце добавить

Також, хочу звернути увагу на те, що згідно з Постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 22 лютого 2017 р. (справа №826/20084/14), що визнає незаконною та не чинною з моменту прийняття Постанову Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 662 «Про внесення змін до переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів», перелік документів, на які ви посилаєтесь не є достатнім для стягнення заборгованості у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів і ваші дії будуть суперечить чинному законодавству.
да

Спасибо Большое

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі