Загнали зарплатну карту в мінус. Що робити?

• Автор теми Автор теми S-2010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 692

S-2010

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
8
Бали
5060
S-2010 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю!
Маю ВП, при відкритті перщого( початок всього цього)))) ) відразу було заблоковано приват карту.
ЗП отримувала на кредіагріколь, по цей час не чіпали,але в жовтні отримала сповіщення що і вона заблокована, та ще й в -74 тис, як я розумію сума боргу по надписам.
Що мені робити з цим?Чи не включить банк відсотки на неї, наголошу що картка зарплатна.
Додам!!
Наразі в декреті, на неї кошти не заходять

Вітаю!
Маю ВП, при відкритті перщого( початок всього цього)))) ) відразу було заблоковано приват карту.
ЗП отримувала на кредіагріколь, по цей час не чіпали,але в жовтні отримала сповіщення що і вона заблокована, та ще й в -74 тис, як я розумію сума боргу по надписам.
Що мені робити з цим?Чи не включить банк відсотки на неї, наголошу що картка зарплатна.
Додам!!
Наразі в декреті, на неї кошти не заходять
Вирішувати з виконавчими.
Зносити написи якщо провадження по ним.
Зверніться до наших юристів. Поверхнева консультація безкоштовна.
Успіхів вам.

Вирішувати з виконавчими.
Зносити написи якщо провадження по ним.
Зверніться до наших юристів. Поверхнева консультація безкоштовна.
Успіхів вам.
Дякую за відповідь! Розумію що потрібно зносити.. от тільки не знаю з чого починати…

У мене трохи інше питання, не знайшла інформацію на форумі. Є рішення суду по Привату, виконавець надіслав постанову на роботу ще в кінці вересня, з зп нічого не вираховували, бугалтерка сказала що чекає листа Укрпоштою. Я повідомила про це виконавця. 13400 знімала.
Питання - у мене можуть вирахувати з зп оці 20% за попередні 4 місяці відразу?

У мене трохи інше питання, не знайшла інформацію на форумі. Є рішення суду по Привату, виконавець надіслав постанову на роботу ще в кінці вересня, з зп нічого не вираховували, бугалтерка сказала що чекає листа Укрпоштою. Я повідомила про це виконавця. 13400 знімала.
Питання - у мене можуть вирахувати з зп оці 20% за попередні 4 місяці відразу?
Ні. З поточного місяця після отримання відповідної "належно оформленої" ( як вони полюбляють говорити ) постанови в бухгалтерію.

Назад
Угорі