ЗАГАЛЬНО ПРО МФО. Що буде, якщо не повертати позику чи кредит?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 7K

allllina

Читач
Дописи
14
Реакції
4
Бали
3
allllina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, є тут ті, хто набирав позик і не віддавав взагалі? Якщо можна, відповідь, чи не заважає у буденному житті, чи відкривали впровадження, якщо так, то як вирішували? Як розумію, умовно це розраховано на лoxа (без образ). Все ж таки мікрозайми з шаленими процентами двіж незаконний. Хто боїться-віддає. Якщо ні-виправте будьласка. Дякую

Підкажіть, є тут ті, хто набирав позик і не віддавав взагалі? Якщо можна, відповідь, чи не заважає у буденному житті, чи відкривали впровадження, якщо так, то як вирішували? Як розумію, умовно це розраховано на лoxа (без образ). Все ж таки мікрозайми з шаленими процентами двіж незаконний. Хто боїться-віддає. Якщо ні-виправте будьласка. Дякую
Якщо вже попали на сайт аферистів, то відповідайте статусу)) За неповних 2 роки маю 8 ВП і 1 суд. Заплатив юристу, відбився, повернув витрати і живу спокійнісенько далі

Підкажіть, є тут ті, хто набирав позик і не віддавав взагалі?
:+1:
Якщо можна, відповідь, чи не заважає у буденному житті
Відносно. Якщо не брати до уваги їхнє назойливе "жужання"
чи відкривали впровадження
По-різному.
В мене 4 роки протермінувань і відкрили парочку.
Але є з таким самим терміном без жодного.
Але то не є проблема взагалі.
Для цього ( знесення напису ) є спеціально навчені люди... в тому числі на форумі.
якщо так, то як вирішували?
Зазвичай юриста "в зуби" і до суду. Ще й гроші повертали з а юридичні послуги і судовий збір.
Але є такі випадкі де люди просто сплачували по тій чи іншій причині.
Наприклад якщо сума напису маленька чи адекватна для платника.
Все ж таки мікрозайми з шаленими процентами двіж незаконний.
В цілому то так... але зазвичай це треба доводити... і подекуди в судовому порядку.

Шёл 4й год. Вообще не парит. В начале просрочек немного тошнили, но как-то отстали по причине мороза в их сторону.

У меня большой опыт с ними их около 20 у меня с каждым по-разному. Кто-то ИП на меня открыл кто то договаривался за тело +небольшой %, егроши например мне за 2года насчитали с 2500 грн которые я брал 240000 грн щас позвонили предлагают чтоб вернул только тело а 240000 спишут. В пятницу по подробнее расскажу

Дуже дякую всім за відповіді! Що ділитеся своїм досвідом

Я к примеру набрав і неввідаю(не інтересно це мені) було пару вп одне зніс другє висить!p.s живу в своє задоволення та не парюсь...

Є такі) пішов 5 рік. Пара шараг подали в суд, декілька — зробили напис. Більшість набридали дзвінками всім і вся та погрозами, зараз телефонують 3-5 разів на день. Загалом не відповідаю, та інколи під настрій підіймаю трубку та тролю їх. На жаль, вони не завжди хочуть спілкуватись :rofl:

Я к примеру набрав і неввідаю(не інтересно це мені) було пару вп одне зніс другє висить!p.s живу в своє задоволення та не парюсь...
а не знаєте, як з виїздом закордон? Якщо відкривають впровадження

Кто предлагал нормальные условия, то есть тело. Получали его. Кто нет. Шли лесом. Получили тело: Микрокеш, Кредит Про, Май Валлет, Талион полтела предложили, согласился. После сноса ИН Кредит плюс предложил тело или суд. Выбрал тело. Остальные ушли лесом. Слон Кредит, Динеро, Укрпозика, слишком жадные оказались.
а не знаєте, як з виїздом закордон? Якщо відкривають впровадження
Спокойно выезжайте.

Идет 5й год )) открыто 5 ИП на сумму 120тыс. До войны блочили все карты, особо мне это не мешало. Сейчас молчат. Судов нет и не было. Самые смешные быстрозайм, насчитали мне за 4 года 400тысяч, просят вернуть 6000 и расход)
Принципиально после всех звонков и угроз родным ничего не отдам) или посижу вспомню, кто был менее назойлив))

У меня большой опыт с ними их около 20 у меня с каждым по-разному. Кто-то ИП на меня открыл кто то договаривался за тело +небольшой %, егроши например мне за 2года насчитали с 2500 грн которые я брал 240000 грн щас позвонили предлагают чтоб вернул только тело а 240000 спишут. В пятницу по подробнее расскажу
Реально с ума сошли... с 2500 насчитать 240000. Клинические д*билы.

Все заранее знают про "шалені проценти", но когда берут, то на эти проценты глубоко пофиг :) "Двіж незаконний", але я все одно візьму гроші, а потім буду казати, що то є повне г*вно і платити не хочу ))

Все заранее знают про "шалені проценти", но когда берут, то на эти проценты глубоко пофиг :) "Двіж незаконний", але я все одно візьму гроші, а потім буду казати, що то є повне г*вно і платити не хочу ))
Я як згадаю як судорожно шукала ще шараг, які дадуть, щоб пролонгувати чи закрити ті, що вже є ? це якийсь писхоз. Спочатку звертала увагу на відсотки, а потім вже і на відсотки було пофіг. Пам‘ятаю, брала швидко гроші з шаленими відсотками. І свято вірила, що знайду спосіб це все заплатити ?‍♀️ і тільки коли вже ніхто не давав, шукала, що з цим всім робити і знайшла форум.

Я як згадаю як судорожно шукала ще шараг, які дадуть, щоб пролонгувати чи закрити ті, що вже є ? це якийсь писхоз. Спочатку звертала увагу на відсотки, а потім вже і на відсотки було пофіг. Пам‘ятаю, брала швидко гроші з шаленими відсотками. І свято вірила, що знайду спосіб це все заплатити ?‍♀️ і тільки коли вже ніхто не давав, шукала, що з цим всім робити і знайшла форум.
Мені здаеться всі так робили. Я ще півтора місяці назад судорожно шукала. І була впевнена що все зможу перекрити. А за які гроші не знаю. Прям для мене самої загадка

Идет 5й год )) открыто 5 ИП на сумму 120тыс. До войны блочили все карты, особо мне это не мешало. Сейчас молчат. Судов нет и не было. Самые смешные быстрозайм, насчитали мне за 4 года 400тысяч, просят вернуть 6000 и расход)
Принципиально после всех звонков и угроз родным ничего не отдам) или посижу вспомню, кто был менее назойлив))
А какие МФО влепили ИН? Или коллекторы?

Мені здаеться всі так робили. Я ще півтора місяці назад судорожно шукала. І була впевнена що все зможу перекрити. А за які гроші не знаю. Прям для мене самої загадка
Ці МФО як якийсь наркотик))). В мене точно така ж ситуація

Ці МФО як якийсь наркотик))). В мене точно така ж ситуація
Не наркотик, а страх, що дізнається оточення. І більшість форумчан грали в перекредитування в надії ось-ось вилізти з цього

Назад
Угорі