Задолбали дзвінки всім

• Автор теми Автор теми Просто О.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Просто О.

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
143
Бали
193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кашмар просто. За пів дня обдзвонили всіх. Напарниці по роботі дзвонили вже 7 раз. Кожних пів год.А вона біля мене. Мені так некомфортно незнаю де себе сховати. Вже зранку закрила кредит 7. Два кредита вже позаду але мене це не радує. Просто задолбали чесно. Мілоан списав проценти і домовилась за тіло і на платежі розбити.але це капля в морі . Та напруга постійно в грудях. ур*ди мля...кожного дня нерви трають тварі.Мені б легше б було якшо б банер мій вивісили в центрі иіста але шоб не дзвонили до осіб з якими я спілкуюсь.

Кашмар просто. За пів дня обдзвонили всіх. Напарниці по роботі дзвонили вже 7 раз. Кожних пів год.А вона біля мене. Мені так некомфортно незнаю де себе сховати. Вже зранку закрила кредит 7. Два кредита вже позаду але мене це не радує. Просто задолбали чесно. Мілоан списав проценти і домовилась за тіло і на платежі розбити.але це капля в морі . Та напруга постійно в грудях. ур*ди мля...кожного дня нерви трають тварі.Мені б легше б було якшо б банер мій вивісили в центрі иіста але шоб не дзвонили до осіб з якими я спілкуюсь.
Вот теперь после этого ни копейки этим твapям!!!И перестаньте переживать,было бы за что!!!Живите так,как и жили до этого.Нафига вам париться из за каких-то мошенников.И вообще:вы на работе или ещё где никому и ничего не обязаны объяснять.Это ваша жизнь и только вам решать,как её прожить!!!Да и вы ничего лично не подписывали,а значит поздравляю вас:ВЫ НИКОМУ НИЧЕГО НЕ ДОЛЖНЫ!!!А кого то если что-то не устраивает,звонки этих аферюг и т.п.,те пусть идут в полицию.
А вы прекращайте хандрить!!!Живите и радуйтесь!!!

Справа в тому, шо ви ніяк не повпливаєте на їхні дзвінки, але ж їхні дзвінки впливають на вас((((

Це їхня тактика давити на вас щоб скоріш платили... розумію.. читайте форум і тримайтесь у вас усе вийде !

Справа в тому, шо ви ніяк не повпливаєте на їхні дзвінки, але ж їхні дзвінки впливають на вас((((
Я знаю. Просто ці нерви автоматично спрацьовують. Неможу дочекатись спокою
Це їхня тактика давити на вас щоб скоріш платили... розумію.. читайте форум і тримайтесь у вас усе вийде !
Я читаю. Мені тут легше стає.

Альона 00, от колись, саме через таких настирливих і злісних телефонних терористів, я поназичала купу грошей у знайомих((( і все - на вітер! Мозги після цього за допомогою форуму, я впорядкувала, але борги лишились...тому, не ведіться! Зберігайте чистий розум!

А у кіберполіцію хтось звертався? Мені пригрозили обзвон 87 контактів.

Подскажите пожалуйста, кто такие DG.FINANS.?
Диджи финанс. Вбей в поиске почитаешь за них
А у кіберполіцію хтось звертався? Мені пригрозили обзвон 87 контактів.
87 это их сакральное число))) они всем пишут 87 контактов)))
А сколько нашли и нашли ли вообще это другой вопрос))

У меня просрочка везде уже пол года, первые пару месяцев треш был, потом тишина, на выходных роботы родным наяривают,сегодня по соседям каждые 5 минут прозвон, прям хоть на улицу не выходи! Но это надо перетерпеть, пережить - платить не собираюсь потому что много гадостей было, перебьются

З такою тактикою хіба будуть послані.
У меня просрочка везде уже пол года, первые пару месяцев треш был, потом тишина, на выходных роботы родным наяривают,сегодня по соседям каждые 5 минут прозвон, прям хоть на улицу не выходи! Но это надо перетерпеть, пережить - платить не собираюсь потому что много гадостей было, перебьются
Сьогодні як сказились. До рідних не дзвонили а тупо співробітникам. Чесно блін пашу як кінь на стройці.Получу ті гроші то інші люди на купку складають а я гашу мфо. Кончені..

Останнє редагування:
З такою тактикою хіба будуть послані.

Сьогодні як сказились. До рідних не дзвонили а тупо співробітникам. Чесно блін пашу як кінь на стройці.Получу ті гроші то інші люди на купку складають а я гашу мфо. Кончені..
Який у вас термін?

Какой кАшмар :facepalm:
Я так скажу: моих всех тоже обзвонили и продолжают это делать. Было стремно, но уже пофиг. Все отвернулись и кочергу им в дупу за это, бедненьким. Только на работе меня поняли и поддержали, в отличии от типо друзей и прочих парнокопытных. Нужно переждать

Хочу вже побутись тої проблеми. Але гашу тільки коли пропонують тіло

А я ничего никому не буду платить после всей той фуиты, что эти тварюки надедали!!! Хочется этих пидоргов на их планету отправить и ускорения прибавить этим крокодилам

Назад
Угорі