Заборгованість осбб і суд

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добренького всім вечора..тема не про кредити але все ж хочу спитати..Маю таку проблему як заборгованість у ОСББ,доречі ще багато жильців будинку також..але тепер вийшов конфлікт з головою ОСББ і вона каже що подає на суд,Але справа в тому що я тут не прописана а власник батько який за кордоном..Що реально може зробити вона?

Добренького всім вечора..тема не про кредити але все ж хочу спитати..Маю таку проблему як заборгованість у ОСББ,доречі ще багато жильців будинку також..але тепер вийшов конфлікт з головою ОСББ і вона каже що подає на суд,Але справа в тому що я тут не прописана а власник батько який за кордоном..Що реально може зробити вона?
Надлежащим образом уведомить вашего отца. Что невозможно.;)
Подать в суд, заплатить судовой сбор! Ждать месяцы..
Отец вернется, и отменит решение суда, по легкодоказуемой невозможности явиться.
Это ИМХО...
Только в суд ей нужно подавать на каждого должника... Угадайте, а она останется потом головой ОСББ?;)

Подают в суд на собственника жилья.Но ей это экономически не выгодно.

Отец вернется, и отменит решение суда, по легкодоказуемой невозможности явиться.
Это ИМХО...
Только в суд ей нужно подавать на каждого должника... Угадайте, а она останется потом головой ОСББ?;)
Я чомусь так і думала,але все ж,навіть якщо вона це зробить що суд може присудити повернуть борг і все?
Подают в суд на собственника жилья.Но ей это экономически не выгодно
Т
Это ИМХО...
Так доречі батька уже третій рік як не було вдома,а борг у мене з нею тільки рік(відколи я відмовилась їй платити чез її бездіяльність)

Я чомусь так і думала,але все ж,навіть якщо вона це зробить що суд може присудити повернуть борг і все?
Хто вам дасть відповідь,якщо не знаємо що вона буде вимагати?...
Але тільки кошти ....більш нічого.

Не особо боюсь але перестраховуюсь
По поводу выезда не переживайте,не миллионами ворочаете ....
Да и не верится ,что она пойдёт в суд.
Но как в каждом деле с долгами и деньгами то к счетам могут быть притензии....
Но повторюсь ,так как у неё вы не одна,дело будет не быстрым....

Ну я маю на увазі заборона виїзду чи блок рахунку може таке бути!
Все зависит от исполнителя, но Вам рано об этом думать.А то курочка в гнезде, яичко сами знаете где, а Вы уже омлет пожарили.

Назад
Угорі