Заблокировали авира кредит.

• Автор теми Автор теми аулаоыф
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 169

аулаоыф

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
аулаоыф не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бедный Александр который мне писал угрозы, не выдержал и заблокировал. У кого-то такое было? Ещё угрожал, что будет писать и звонить на моё место жительство т.е семье и на работу. Ну я читала насчёт всего этого, и не очень пугает. Постоянно ещё пишут, оплатить сегодня же столько то денег. Ну и блок это конечно что-то новенькое

Бедный Александр который мне писал угрозы, не выдержал и заблокировал. У кого-то такое было? Ещё угрожал, что будет писать и звонить на моё место жительство т.е семье и на работу. Ну я читала насчёт всего этого, и не очень пугает. Постоянно ещё пишут, оплатить сегодня же столько то денег. Ну и блок это конечно что-то новеньк

Добрий день , у мене прострочено було більше 2 місяців , це все пусті лякали) Закрив за тіло або трохи більше не пам'ятаю.
Не звертайте уваги , повний ігнор!
Все буде добре , жодна пліснява не проросте більше за тінь , в якому вона знаходиться)

коллектор заблокировал?))))))) это что-то новенькое, обычно происходит наоборот

Добрий день , у мене прострочено було більше 2 місяців , це все пусті лякали) Закрив за тіло або трохи більше не пам'ятаю.
Не звертайте уваги , повний ігнор!
Все буде добре , жодна пліснява не проросте більше за тінь , в якому вона знаходиться)
Меня тревожит, что каждый день они накидывают по 1300 грн. Хотя тело всего 5к

Меня тревожит, что каждый день они накидывают по 1300 грн. Хотя тело всего 5к

Неважливо , все одно буде сума на якій зупиняється нарахування . Вони мене в край довели ,бо я на початку теж панікував , навіть платив (Помилка) , бо коли хотів закрити за адекватні гроші , вони мені сказали - що знижок в них немає , тоді перестав платити і знижки з'явилися , магія?) Тому повний ігнор і читайте іноді вайбер або самі їм зателефонуйте коли будуть гроші. Жахлива контора, хоча третіх осіб наче не чіпали , не знаю.
Все буде добре ! Головне розуміти , як з ними говорити!

Останнє редагування:
Назад
Угорі