Заблокували всі рахунки. Подати заяву на визначення для видаткових операцій

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 760

Ніка56

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
9
Бали
1800
Ніка56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Сьогодні відкрили провадження ізаблокували всі рахунки . Я ж можу написати заяву на визначення для видаткових операцій? Це просто жах який. 3 діток виховую сама лишилася з боргами і ще й без зарплати тепер. Якою сумою зможу користуватися і що буде з залишком. Його спишуть чи він залишиться на наступний місяць? Дякую всім хто відгукнеться

Доброго дня! Сьогодні відкрили провадження ізаблокували всі рахунки . Я ж можу написати заяву на визначення для видаткових операцій? Це просто жах який. 3 діток виховую сама лишилася з боргами і ще й без зарплати тепер. Якою сумою зможу користуватися і що буде з залишком. Його спишуть чи він залишиться на наступний місяць? Дякую всім хто відгукнеться
Звісно пишіть заяву на визначення рахунку для видаткових операцій, зразків в інтернеті купа.
Зможете користуватися 14200 грн, а з нового року - 16000 грн.
Залишок можуть списати за вимогою виконавця.

А якщо на цій картці завжди буде не більше 5000, то цікаво як вони будуть списувати. Получається, що взагалі вони не зможуть забрати кошти?

Звісно пишіть заяву на визначення рахунку для видаткових операцій, зразків в інтернеті купа.
Якщо офіційно працюєте,то на роботу прийде лист,і з роботи будуть якийсь %знімати

По декільком і до 50%... наперед : є купа людей на форумі у яких саме так і знімають.
Хоча наскільки я читав, мали б ніби 20% по всіх
Невдало написана норма у профільному законі...
Та й судова практика також неоднозначна.

А це правда якщо карта ощада то отримати ці кошти можна тільки в касі чи вони на рахунку будуть розблоковані? В мене наприклад така ситуація що я маю отримати відпускні а це зарплата за 2 місяці і наступна зарплата аж лютому буде. Ось і цікаво чи зможу в січні зняти залишок чи їх спишут

А це правда якщо карта ощада то отримати ці кошти можна тільки в касі чи вони на рахунку будуть розблоковані? В мене наприклад така ситуація що я маю отримати відпускні а це зарплата за 2 місяці і наступна зарплата аж лютому буде. Ось і цікаво чи зможу в січні зняти залишок чи їх спишут
Да, я чув, що в деяких банках ці кошти можна отримати лише готівкою в касі.

если у карты есть специальный зарплатный статус, то можно и вовсе снять блокировку полностью.
Какие документы нужны сейчас не вспомню - обратитесь к исполнителю, он(а) подскажет (если шо, то был ощад и блок сняли, правда долго, пока ругаться не начал и жалобу в НБУ не кинул у них то в отпуске, то на обеде, то жoпy чешет, руки заняты, кнопку нажать не может)

Назад
Угорі