Заблокували карту по виконавчому провадженню

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт,як я сьогодні перенервувалась,як мені хочеться десь подітись,розчинитись чи просто пропасти. Я колись раніше писала десь приблизно два тижні тому назад у мене добавилось +2 нових виконачих. Картки чомусь відразу не заблокували а аж сьогодні . Позвонила одному і другому виконавцю шо один шо другий сказав виписку з банку про рух коштів на картці,тобто чи дійсно на таку то таку картку приходила тільки зарплата.Боже як це не приємно з ними говорити і просити їх шо це зарплата. Один з них каже шо ви не можете сплатити 9 к.я кажу не можу при мін зарплаті це нереально а ше коли хворієш ,коли ти получаєш 4770 і її ше дялять 2 на два ,тобто цеаванс і зарплата . Як мені погано,чому я влзла в це болото....

Привіт,як я сьогодні перенервувалась,як мені хочеться десь подітись,розчинитись чи просто пропасти. Я колись раніше писала десь приблизно два тижні тому назад у мене добавилось +2 нових виконачих. Картки чомусь відразу не заблокували а аж сьогодні . Позвонила одному і другому виконавцю шо один шо другий сказав виписку з банку про рух коштів на картці,тобто чи дійсно на таку то таку картку приходила тільки зарплата.Боже як це не приємно з ними говорити і просити їх шо це зарплата. Один з них каже шо ви не можете сплатити 9 к.я кажу не можу при мін зарплаті це нереально а ше коли хворієш ,коли ти получаєш 4770 і її ше дялять 2 на два ,тобто цеаванс і зарплата . Як мені погано,чому я влзла в це болото....
вот шо вы опять паникуете?

так вам не разблокировали карточки?
много у вас мфо?
При першому написі заблокували відразу позвонила до виконавця він сказав ок тоді 20% з зарплати сказав шо йому прислати розблокував ,а тепер от ці 2 ,непамятаю 24 чи 22

вот шо вы опять паникуете?
От менв так важко з своїми емоціями шось зробити ,я ж тільки тут можу виговоритись і виплакатись
Таня, яка різниця вже чому?? Бери себе в руки і вирішуй проблему. Не панікуй, це не допоможе))
Дякую ,я знаю я от розумію а як ...

От менв так важко з своїми емоціями шось зробити ,я ж тільки тут можу виговоритись і виплакатись

Дякую ,я знаю я от розумію а як ...
А чего же плакать?У меня тоже карты в блоке,и я понимаю что только теперь на руки зарплату надо,по другому никак)

А чего же плакать?У меня тоже карты в блоке,и я понимаю что только теперь на руки зарплату надо,по другому никак)
Золотые слова! я так и делаю. и уже влепили, и даже дата с прошлого года. и передали дальше, ведь толку то... нечего блокировать.

ну какие эмоции голубушка
От ви реально вмієте підняти настрій
Я в такій організації працюю шо на руки ніяк

А поменять работу никак нельзя? Или это не возможно, потому что держатся за 4700, как то странно.
Или у Вас ещё есть другие плюшки на работе?

А поменять работу никак нельзя? Или это не возможно, потому что держатся за 4700, как то странно.
Или у Вас ещё есть другие плюшки на работе?
З превеликим задоволеням,тільки проживаю в селі міського типу,роботи тут реальної взагалі не знайти,станеш на біржу то будуть тебе посилати технічкою на скотобойню або до якогось фермера буряки сапати можна було би в магазин десь але ж знову таки працюють до пізна до дому добиратись 40хв маршутки вже в такий час не йдуть і дорога до дому йдеш майже весь час по трасі інакшої немає

Назад
Угорі