Заблокували картки

• Автор теми Автор теми Swiatik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 452

Swiatik

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
846
Swiatik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Прошу поради у досвідчених людей!
Був колись кредит у альфа банку, брав у 2015 році десь, я частину виплатив а залишилось близько 9тисяч.
Я за нього забув і потім у червні 2021 року відкрили ВП і заблокували картки.
Нотаріус Гресь
Приватний виконавець Шуляченко
Позивач Вердикт капітал
Сумму заблокували 20770 за все і хтось вже 300 грн заплатив.
Так ось питання що робити? Накльовується оф робота і потрібна картка для зп. Домовлятися наприклад напряму із Вердиктом за пів суми відразу чи із Шуляченком на півроку всю сумму частинами? Якось можна так зробити? Що скажете?

вердикт по договорняку з вас зіб'ють бабло і вп не відізвуть
це ті ще балаболи і ушльопки
залишилось близько 9тисяч.
Сумму заблокували 20770 за все
странно

Доброго дня всім! Прошу поради у досвідчених людей!
Був колись кредит у альфа банку, брав у 2015 році десь, я частину виплатив а залишилось близько 9тисяч.
Я за нього забув і потім у червні 2021 року відкрили ВП і заблокували картки.
Нотаріус Гресь
Приватний виконавець Шуляченко
Позивач Вердикт капітал
Сумму заблокували 20770 за все і хтось вже 300 грн заплатив.
Так ось питання що робити? Накльовується оф робота і потрібна картка для зп. Домовлятися наприклад напряму із Вердиктом за пів суми відразу чи із Шуляченком на півроку всю сумму частинами? Якось можна так зробити? Що скажете?
Не думаю що домовитесь. Вердикт як вам писали вище ті ще пістуни, а виконавцю це взагалі накєр не потрібно.
Якщо має заходити оф зп, то я би вже зараз відправляв заяву виконавцю на розблок і паралельно подавав позов на знос к чєртям того напису і на повернення грошей що вже встигли зняти. Ще й адвокатські на них лупанув би. Це звісно не швидко, проте всі бабкі "до копійки" повернете і 13400 принаймі будуть в користуванні щомісячно.

Назад
Угорі