Заблокована кредитка

• Автор теми Автор теми Lilia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Вже 2 роки по 1200 плачу, а толку нема
Ймовірно, Ви вносите лише обов'язковий платіж (5% від суми заборгованості). З них 3.6% - поточні відсотки, і лише на 1.4% сплачується тіло кредиту.
Щодо умов картки Універсальна Приват банку, то робив такі розрахунки: щоб погасити заборгованість за рік, потрібно платити фіксовано по 10.4% тіла кредиту (початкової заборгованості) щомісячно. За 1.5 роки - по 7.7%, за 2 роки - по 6.3%.
Якщо цікаво - напишіть (можна у приватні повідомлення) суму Вашої заборгованості на даний момент і суму, яку Ви бажаєте вносити щомісяця, і я розрахую період, упродовж якого Вам потрібно буде платити. Або навпаки, вкажіть період, впродовж якого бажаєте розрахуватись із кредитом - і визначимо суму, яку потрібно сплачувати щомісяця для цього.
Це з ліміту 7000,просто в минулому році була прострочка, стало 36000,то було ужасно., я заплатила в один місяць 8000 з дитячих грошей, бо дзвонили кругом.
А от це Ви дарма вчинили. У такому випадку постає питання - чи є сенс платити наразі. Якщо вже сплачено 8000 + 24*1200 = 36800, при використаних 7000. Особисто я би не сплачував більше ні копійки.

Ймовірно, Ви вносите лише обов'язковий платіж (5% від суми заборгованості). З них 3.6% - поточні відсотки, і лише на 1.4% сплачується тіло кредиту.
Щодо умов картки Універсальна Приват банку, то робив такі розрахунки: щоб погасити заборгованість за рік, потрібно платити фіксовано по 10.4% тіла кредиту (початкової заборгованості) щомісячно. За 1.5 роки - по 7.7%, за 2 роки - по 6.3%.
Якщо цікаво - напишіть (можна у приватні повідомлення) суму Вашої заборгованості на даний момент і суму, яку Ви бажаєте вносити щомісяця, і я розрахую період, упродовж якого Вам потрібно буде платити. Або навпаки, вкажіть період, впродовж якого бажаєте розрахуватись із кредитом - і визначимо суму, яку потрібно сплачувати щомісяця для цього.

А от це Ви дарма вчинили. У такому випадку постає питання - чи є сенс платити наразі. Якщо вже сплачено 8000 + 24*1200 = 36800, при використаних 7000. Особисто я би не сплачував більше ні копійки.
Вони ж автоматично з зарплати стянують

Не будет наглостью с моей стороны, воспользоваться Вашей финансовой грамотностью? Можно и мне посчитать проплату по Универсальной?

Вони ж автоматично з зарплати стянують
Так, будуть автосписання з інших наявних у цьому банку карток. Річ не у з/п звісно, а в будь-яких надходженнях на карту. Якщо приймете рішення припинити оплати цілком або усвідомлюєте ризик прострочок у найближчий час, потрібно у бухгалтерії домовитись про отримання з/п на картку іншого банку (або іншої особи, але як на мене - це теж суттєвий ризик і незручності). Або ж можна отримувати з/п готівкою в касі підприємства. Вільний вибір способу виплати і реквізитів - Ваше законне право, хоч бухгалтери й керівництво зазвичай не зацікавлені в його реалізації.
Через кілька хвилин відповім у приватних повідомленнях...
Не будет наглостью с моей стороны, воспользоваться Вашей финансовой грамотностью? Можно и мне посчитать проплату по Универсальной?
Да, по мере свободного времени) пишите в личные

Назад
Угорі