Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Добрый день? Ребята подскажите за тело кто-то договаривался и если да, то через сколько? Датошные они какие-то, с тела 6 уже за 5 дней 10 практически и запугивать пытаются))
Были тихие, смс на почту, телефон и звонки только мне. Предлагали и реструктуризации и списания (которые меня не устраивали)
Через 3-4 мес закрыла за тело.
Добрый день? Ребята подскажите за тело кто-то договаривался и если да, то через сколько? Датошные они какие-то, с тела 6 уже за 5 дней 10 практически и запугивать пытаются))
Здраствуйте, зависит от какой компании. Но у меня из 6, 4 компании списали процент. Правда просрочка у меня была 30-40 дней, и тогда они уже сами предлагали списание %
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.