Динеро за пів тіла і мівіну.

Терентій Нікіфорович

Я був у неї першим, а вона розбила моє серце...
Модератор
Дописи
17629
Рішення
4
Реакції
44750
Бали
8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Давно дуже їх не чув, але смс регулярно шлють.
Колись давно була в них акція "тіло-100грн". Пропонували її десь на третій місяць. Може трошки довше.
Сьогодні прийшла смс з пропозицією трохи більше половини тіла. (Тіло 6000, просять 3350)
Якщо хтось має прострочку більше трьох місяців, то ймовірність того, що вам теж запропонують подібне - велика.
Розстрочка на тіло теж є. Але то ну зовсім не цікаво і нагадує реструктуризації.

Маєте бажання і маєте кошти - телефонуйте їм.
Screenshot_2022-06-02-11-20-00-284_com.google.android.apps.messaging.webp

Колись давно була в них акція "тіло-100грн". Пропонували її десь на третій місяць. Може трошки довше.
Сьогодні прийшла смс з пропозицією трохи більше половини тіла. (Тіло 6000, просять 3350)
Якщо хтось має прострочку більше трьох місяців, то ймовірність того, що вам теж запропонують подібне - велика.
Розстрочка на тіло теж є. Але то ну зовсім не цікаво і нагадує реструктуризації.

Screenshot_2022-06-02-11-20-00-284_com.google.android.apps.messaging.jpg
Вліпили напис десь через 7 місяців. Тепер брудну шкарпетку їм на рило, а не тіло

Вліпили напис десь через 7 місяців. Тепер брудну шкарпетку їм на рило, а не тіло
Мене тільки лякали. В реєстрі боржників я тоді був по трьох вп. Може вирішили не ставати в чергу...

Рівно в два роки протермінування через Вердикт зробили надпис.

Screenshot_2022-06-02-11-20-00-284_com.google.android.apps.messaging.webp
то что трохи мень тила може бути проценты и при оплате их , потом будут требовать тело если платить без гарантийного
2 года ничего не предлагали а тут еще второй открыли кредит тот что был закрыт , и висело два , предложили тело на 6 месяцев , левый кредит убрали , меня устраивает
таже картина укрпозика
проценты убрали что сверху тела , по кредиту вообще платежей не было не единого , тоесть взял и не отдал , перед этим раз 20 ть брал и отдавал

мені від дінеро та укрпозики теж смс прийшли, то там в обох випадках хочуть тіло+50% приблизно, але поки ніяк....
мені від дінеро та укрпозики теж смс прийшли, то там в обох випадках хочуть тіло+50% приблизно, але поки ніяк....
але походу трохи почали накручувати відсотки знов

Screenshot_2022-06-02-11-20-00-284_com.google.android.apps.messaging.jpg
А до этого много было пролонгаций?

Мне пришло смс от них за тело, но пока, тоже, никак.

А до этого много было пролонгаций?
Багато. Потім до десяти разів поговорили. Ну точніше я говорив, а вони слухали і фіксували. Надійно. Прямо на лобі.
Потім мене забули на півтора року. Може на рік... І в останні два тижні просять хоч щось.

в моем случае я взял тело , ни копейки не платил , через два года предложили тело без процентов частями на 6 месяцев , такого они в мирное время врятли бы предложили
я им был готов и тело с процентами отдать только частями но не предлагали
я у них брал раньше прилично раз дватцать , как то они мне нравились в плане заема , но пролонгации других сделали свое

Телефонують кожного дня і кажуть що будуть так робити поки не закрию борг. Дивні люди, якщо немає чим що за день зміниться. Розказують про проценти мінімум 95 грн в день.

отношение все же есть это шараги , просто зачем реагировать на телефон-смс имеил , если ничего не планируеться относительно данной ситуации , куда проще отправить все это на игнор , может мониторить определенные моменты которые действительно важны , и когда пройдет время и появиться что то стоещие в плане предложения и должника это тоже устраивало то тогда то и можно что то предпринимать .. я со своими 32 мфо на начало прострочек если бы с каждыми контактировал то явно бы уже крыша поехала , а так из всех отправленных мне посылов относительно возврата долга 10 % имел только связь остальные 90% просто наблюдал со стороны .
а другая шарага как пример что все считают , и кто к этому и как относиться

Назад
Угорі