За дві неділі три виконавчих надписи.

• Автор теми Автор теми Alina Lidiya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Alina Lidiya

Читач
Дописи
11
Реакції
7
Бали
278
Alina Lidiya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора... Маю три виконавчих за дві неділі. Буду оскаржувати. Гадюки не отримають нічого. Прошу вашої допомоги. Скажіть будь ласка чк правильно написати запити до цих гнидо-нотаріусів і такіх же приватних виконавців, щоб отримати у них документи?

Доброго вечора... Маю три виконавчих за дві неділі. Буду оскаржувати. Гадюки не отримають нічого. Прошу вашої допомоги. Скажіть будь ласка чк правильно написати запити до цих гнидо-нотаріусів і такіх же приватних виконавців, щоб отримати у них документи?
Я подавала окремо в суд клопотання про витребування доказів))
Буду оскаржувати. Гадюки не отримають нічого.
Молодець! Так і треба!

У нотариуса через суд затребуете, пробуйте связаться с исполнителем и получить доступ к бумагам.

Можете установить приложение Дія и скачать. Они там тоже отображаются. Мужу из трёх ИНН только по одному прислали документы

А что за конторы?

А сколько контор всего? И сколько просрочки?
Вошла в моду эта метода ИНН.... держитесь !!! Удачи Вам!

:eek:
У вас просрочки уже давно?Какие уpoды лупанули?

Я коли бачу у вас цей смайл?,чомусь саме так вас і уявляю.?Нема чого боятись тих написів.В мене теж за тиждень два прилетіло.Нічого,катастрофічного не сталось.Життя продовжується.Головне правильна юридична допомога.
Чому таке здивування.? В мене свого часу три за тиждень було
Вибачте,не там написала.?

Чому таке здивування.? В мене свого часу три за тиждень було
То ж це потрібно багато грошей на їх знос,а також біготня по судах,тощо.Невже ви як танк усе переносите?)
Я коли бачу у вас цей смайл?,чомусь саме так вас і уявляю.?Нема чого боятись тих написів.В мене теж за тиждень два прилетіло.Нічого,катастрофічного не сталось.Життя продовжується.Головне правильна юридична допомога.

Вибачте,не там написала.?
Приблизно так і є.Може колись познайомимось)))Переконаєтесь)

То ж це потрібно багато грошей на їх знос,а також біготня по судах,тощо.Невже ви як танк усе переносите?)

??Можливо мені нік змінити н Танк??
Усе переношу ,бо іншого немає і навчаюся не нити ,а бити

Я подавала окремо в суд клопотання про витребування доказів))

Молодець! Так і треба!
Ш
Майже рік. Кредиь капітал і якийсь айконс. Ну і ще в мене є ПУМБ, то і вони.
А сколько контор всего? И сколько просрочки?
Вошла в моду эта метода ИНН.... держитесь !!! Удачи Вам!
Дякую. Просрочки майже рік. Контор вистачає. Як у собаки блох. Плюс банки. Вліпили кредит капітал, невідомий мені айконс і пумб. Банк сума адекватна, то не знаю чи буду оскаржувати. Бо банки я хочу закрити. Крім отп. Бо таке саме гівно, як мфо. То ці в чорному списку. І не отримають не копійки. Пумб не турбував майже. Тому їм нехай вираховують певно з з.п. щоб знести одразу три я коштів не маю. Почну з кредит капіталу. А там як уже вийде.

А нащо бігати по судах?))) прийти хіба забрати виконавчий лист)

Ш

Майже рік. Кредиь капітал і якийсь айконс. Ну і ще в мене є ПУМБ, то і вони.

Дякую. Просрочки майже рік. Контор вистачає. Як у собаки блох. Плюс банки. Вліпили кредит капітал, невідомий мені айконс і пумб. Банк сума адекватна, то не знаю чи буду оскаржувати. Бо банки я хочу закрити. Крім отп. Бо таке саме гівно, як мфо. То ці в чорному списку. І не отримають не копійки. Пумб не турбував майже. Тому їм нехай вираховують певно з з.п. щоб знести одразу три я коштів не маю. Почну з кредит капіталу. А там як уже вийде.
Если с юристом заключить договор, то можно вернуть потраченные на юриста и судовой сбор деньги.
Еще некоторые делают рассрочку на оплату услуг

Назад
Угорі