На сайті Єдиний державний реєстр судових рішень є ухвала суду, згідно якої заява про забезпечення позову була повернута. При цьому, в тексті ухвали вказано, що позивачем не додано документу, який підтверджує майновий стан особи та стан її здоров'я.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не просто же так. где-то зарыта собака в аргументации заемщика , имхостан її здоров'я.
не могу сказать, где собака зарыта, не моих рук дело))не просто же так. где-то зарыта собака в аргументации заемщика , имхо
а так то это нехорошо
А в якому це суді, якщо не таємниця??На сайті Єдиний державний реєстр судових рішень є ухвала суду, згідно якої заява про забезпечення позову була повернута. При цьому, в тексті ухвали вказано, що позивачем не додано документу, який підтверджує майновий стан особи та стан її здоров'я.
после "в даному випадку" нереальная ахинеяНа сайті Єдиний державний реєстр судових рішень є ухвала суду, згідно якої заява про забезпечення позову була повернута. При цьому, в тексті ухвали вказано, що позивачем не додано документу, який підтверджує майновий стан особи та стан її здоров'я.

Чим далі в ліс,тим більше дров....Пепець одним словом....Какие интересные у нас суды...
Эту ухвалу, скорее всего, вынес не судья и даже не помощник, а так....баба Клава, которая убирает в кабинете судьи.На сайті Єдиний державний реєстр судових рішень є ухвала суду, згідно якої заява про забезпечення позову була повернута. При цьому, в тексті ухвали вказано, що позивачем не додано документу, який підтверджує майновий стан особи та стан її здоров'я.

Интересно что вообще писали в заявлении... Судя по ответу - там бред несусветный...На сайті Єдиний державний реєстр судових рішень є ухвала суду, згідно якої заява про забезпечення позову була повернута. При цьому, в тексті ухвали вказано, що позивачем не додано документу, який підтверджує майновий стан особи та стан її здоров'я.