З яким з даних МФО краще чим швидше закривати питання, а які можуть піти на поступки у майбутньому?

• Автор теми Автор теми Мораль
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 478

Мораль

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
10
Бали
3
Мораль не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітання!
На даний момент маю яму, але помаленьку вибираюсь з неї за допомогою друзів

Загалом на місяць виходить оплачувати 50-60 тис по кредитах, але відсотки + штрафи шалені

Хочу зрозуміти які компанії повні неадеквати, а з якими можна в подальшому буде домовитись

Ось список:
credit7
miloan
creditplus
limon
selfie
firstcredit
sos
slon
credos
starfin
clickcredit
cashtan
egroshi
dodam
suncredit
crypsee
bitcapital

Вітання!
На даний момент маю яму, але помаленьку вибираюсь з неї за допомогою друзів

Загалом на місяць виходить оплачувати 50-60 тис по кредитах, але відсотки + штрафи шалені

Хочу зрозуміти які компанії повні неадеквати, а з якими можна в подальшому буде домовитись

Ось список:
credit7
miloan
creditplus
limon
selfie
firstcredit
sos
slon
credos
starfin
clickcredit
cashtan
egroshi
dodam
suncredit
crypsee
bitcapital
Знизу дві неадекватні

Зовсім не сарказм а чесна відповідь на ваше питання. Інформація від форумчан, можете почитати на форумі.
як я розумію вони на поступки не йдуть взагалі або принаймі історій про це немає?

СКоріше за все в них є хороші покровителі от і все.
а зі всіма іншими можна з часом домовитись і закрити питання за менші відсотки і без штрафів?

я загалом думаю закрити малі займи, а по більших чекати кращого часу, щоб вони запропонували якусь альтернативу (щось близьке тіла або без нереальних %)

це хороший варіант?

а зі всіма іншими можна з часом домовитись і закрити питання за менші відсотки і без штрафів?

я загалом думаю закрити малі займи, а по більших чекати кращого часу, щоб вони запропонували якусь альтернативу (щось близьке тіла або без нереальних %)

це хороший варіант?
Вам вирішувати. По всим вашим мфо є інформація на форумі.

Назад
Угорі