Юлія2023
Форумчанин
- Дописи
- 14
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
Юлія2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора , в мене теж проблеми з мфо , на даний момент маю 13 мфо і 2 банківські кредити. Банківські кредити буди взяті до війни і поки був стабільний дохід спокійно собі погашалися. Але 9 місяців тому вирішила я спробувати себе у власній справі починалося все добре до поки не вирішили змінити локацію яка була тотальною помилкою ,що і призвела до цих клятих мфо , оренда комунальні і просто на життя коштів не вистачало так як війна банки кредити не дають довелося брати в мфо , і ніби все було нормально взяла закрила і все добре поки не забула за один і так із одного вийшло 13 . На даний момент телефон постійно розвивається від дзвінків мінімум 200 раз на день а то і більше. Май кредіт взагалі списала з карти кошти без згоди на автосписпння брала 8 тисяч з карти списали 4 із них на погашення тіла не пішло ні копійки. Компанія ТОВ Мілоан він же Тенго зараз готують передачу в юридичний відділ бо я в них брала по 1 тисячі а повернути треба більше 5 . Компанія кредос взяла 2тисясі , коли розуміла що не вийде повернути вчасно на прохання реструктуризації отримала відмову на томість зарах вони готують на мене позов до суду за який я ж маю і заплатити, а повернути я маю майже 11 тисяч.
Якщо хтось може щось порадити або були в схожій ситуації як вийшли тому що на даний момент власна справа доходів не приносить , на роботу вийти не можу тому що вагітна на 6му місяці і додаткового доходу нема і як бути поки не розумію , але знаю що потібра юридична допомога, і також дуже хочеться збити з мфо моральну компенсацію за постійні дзвінки , це реально ?
Якщо хтось може щось порадити або були в схожій ситуації як вийшли тому що на даний момент власна справа доходів не приносить , на роботу вийти не можу тому що вагітна на 6му місяці і додаткового доходу нема і як бути поки не розумію , але знаю що потібра юридична допомога, і також дуже хочеться збити з мфо моральну компенсацію за постійні дзвінки , це реально ?