З картки Monobank вкрали гроші (не МФО) .

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Мирон

Форумчанин
Дописи
135
Реакції
170
Бали
1825
Мирон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже більше року користуюсь послугами цього додатку - і абсолютно був задоволений !!!!!! Крім того, навіть оформив в них віртуальну Євро-картку !
І ось, вчора, додаток сам зробив проплату за чиїсь комуналку та інтернет - на суму 139 грн. Не багато - але неприємно.
Картка ні під який сайт не підв'язана, абсолютно ніде не верифікована . Я використовував суто для оплати мобільного, інтернету, оголошень в OLX, платив карткою на заправках та в магазинах.
Поповнював в Ibox.
Звернувся в службу підтримки банку - відписали у Вайбері , що платіж підтвердив я сам, і ніяких втручань вони не побачили, також порадили перевипустити картку.
До речі , в час , коли був проведений платіж - телефон з додатком МоноБанк був в оффлайні !!!!!

Вже більше року користуюсь послугами цього додатку - і абсолютно був задоволений !!!!!! Крім того, навіть оформив в них віртуальну Євро-картку !
І ось, вчора, додаток сам зробив проплату за чиїсь комуналку та інтернет - на суму 139 грн. Не багато - але неприємно.
Картка ні під який сайт не підв'язана, абсолютно ніде не верифікована . Я використовував суто для оплати мобільного, інтернету, оголошень в OLX, платив карткою на заправках та в магазинах.
Поповнював в Ibox.
Звернувся в службу підтримки банку - відписали у Вайбері , що платіж підтвердив я сам, і ніяких втручань вони не побачили, також порадили перевипустити картку.
До речі , в час , коли був проведений платіж - телефон з додатком МоноБанк був в оффлайні !!!!!
Махінатори(((

Хз. Не знаю що і думати. Кожен же ш платіж потребує підтвердження в додатку ? Ну , принаймі так завжди було, а цього разу зняло без підтвердження.

У меня воде есть эти товарищи но вроде асе норм. Вы нигде пин случайно нн попалили? Если там была оплата мобилки то есть номер и комуналку - адрес. Банк должен это видеть. Наверное.

Оплату зняла компанія GODADDY , а призначення платежу : комуналка та інтернет .
Пін мабуть ні при чому . СVV ж вроді важливий ? І термін дії картки ???

Обратитесь с просьбой предоставить на какой номер было сделанно пополнен
Оплату зняла компанія GODADDY , а призначення платежу : комуналка та інтернет .
а что это за компания то? И с каких х*ров онрм у вас снимали деньги?

Мирон, Кто-то оплатил домен или хостинг. Видимо вы где-то засветили реквизиты карты. Этот сайт снимает без подтверждения в приложении

Мож вы где-то подписку оформили? Я глянула это какой-то сайта доменов, что это не гребу.

Мирон, Кто-то оплатил домен или хостинг. Видимо вы где-то засветили реквизиты карты. Этот сайт снимает без подтверждения в приложении
Скоріш за все так. Не знаю де і як , але витік інформації стався.

Заблокував і перевипустив карту.
Чи може не варто ???
Мож вы где-то подписку оформили? Я глянула это какой-то сайта доменов, что это не гребу.
Це виключено. Не моя зовсім сфера діяльності.

Чи може не варто ???

Тогда гдето засветили. Где-то в интернете что-то покупали и код спалили три буковки который, забыла как называется.
Поствте себе динамический код в настройках приложения ,в личном кабинете он меняется будет постоянно

Чи може не варто ???
Перевыпуск карты обязательно

Тогда гдето засветили. Где-то в интернете что-то покупали и код спалили три буковки который, забыла как называется.
Три буковки которые три циферки для этого сайта не нужны

У меня тоже так снимало и комуналку и Сочи - покупка квартир каких-то , я так поняла что это когда оформляиш займы и есть сайты которые рассылают твои данные - вот они с тебя и снимаю до безконечности за свои услуги

Чи може не варто ???

Там в приложении можно поставить постоянную смену цвв, может поможет

Перевыпуск карты обязательно

Три буковки которые три циферки для этого сайта не нужны
Нц ничего себе))) ну пардон я не сильно прошаренная в этом))) просто предположила

У меня тоже так снимало и комуналку и Сочи - покупка квартир каких-то , я так поняла что это когда оформляиш займы и есть сайты которые рассылают твои данные - вот они с тебя и снимаю до безконечности за свои услуги
Ту карту я в МФО не світив зовсім - бо перевипустив її після того, як mycredyt пробував її обчистити.

Для интернет-платежей лучше всего завести отдельную карту с нулевым балансом и кидать на нее столько денег, сколько нужно в данный момент.
Это может быть вообще не связано с интернет-платежами. На кассе в супермаркете кто-то сфоткал карту и готово

Хз. Не знаю що і думати. Кожен же ш платіж потребує підтвердження в додатку ? Ну , принаймі так завжди було, а цього разу зняло без підтвердження.
Отож:diablo: а еще лепят: шо от наличных,нужно полность отказаться.
Нет интернета,нет света.... Сосите лапу,сиди голодный....

Назад
Угорі