Згорів сарай,гори і хата.

• Автор теми Автор теми Эрнесто Че
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

Эрнесто Че

Читач
Дописи
18
Реакції
5
Бали
3
Эрнесто Че не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
День добрий,потрібно декілька відповідей,можливо у когось була подібна ситуація.
На моєму рахунку 29 сараїв ,просрочки майже всюди 2 місяці,тіла на 60000 тугриків , я вже почав за них забувати .:hahah:
Але весна цього року порадувала мене не лише теплом ,а і весняним призовом ,треба іти в армію.Після цього сюрприза, мене чекав інший, на мене переоформили будинок ( хоча прекрасно були попередженні що жити-поживати і добра наживати я там довго не зможу ,бо заберуть.:sarcastic:

Итак, товарищи знатоки ,внимание вопрос
- Як швидко у мене "відіжмуть" хату?)
- Чи зможуть ті гомункули знайти мене під час проходження служби і винести мізки всім?

День добрий,потрібно декілька відповідей,можливо у когось була подібна ситуація.
На моєму рахунку 29 сараїв ,просрочки майже всюди 2 місяці,тіла на 60000 тугриків , я вже почав за них забувати .:hahah:
Але весна цього року порадувала мене не лише теплом ,а і весняним призовом ,треба іти в армію.Після цього сюрприза, мене чекав інший, на мене переоформили будинок ( хоча прекрасно були попередженні що жити-поживати і добра наживати я там довго не зможу ,бо заберуть.:sarcastic:

- Чи зможуть ті гомункули знайти мене під час проходження служби і винести мізки всім?
Есть досрочный ответ, никто хату у вас не отожмёт

Кто в зоне АТО тому проценты не начисляются

vetal050, А якщо діло дійде до суду?Бо вже ті пси-сутулі закидали смс з текстом що за мною зафіксоване майно)
Йож), Та не)Какое АТО,хочу 1.5 отебошить и все.

vetal050, А якщо діло дійде до суду?Бо вже ті пси-сутулі закидали смс з текстом що за мною зафіксоване майно)
Даже если дойдет до суда, никто имущество не отберёт, для того что бы забрать имущество тело по одному кредиту должно бить 94 с чем то тысячи грн, к мфо это вообще не относиться

Мозг вынести и без службы окружению могут! Лучше заранее провести « профилактические работы»
А насчёт квартиры, Не отожмут!!!! Мфо без залоговые кредиты! Точка.
При самых худших раскладах, накладывается арест на имущество, что не мешает Вам там а жить, а только создаёт проблемы при продаже!
Якщо є можливість. Подаріть комусь із родичів житло.
Смысл?да и Оформление дарственной стоит не малых денег

vetal050, Мій воєнком запрошував мене 8 квітня до них.
Спорити не буду,бо навіть про то шо в світі твориться взнав тиждень назад.)

vetal050, Мій воєнком запрошував мене 8 квітня до них.
Спорити не буду,бо навіть про то шо в світі твориться взнав тиждень назад.)
Ну я читал что пока отменили весенний призыв в связи с карантином, на какой срок и правда ли это не знаю

LeTa, Та дело даже не в дарственной)
Нынче родственники стали хуже голосов в трубке. :sarcastic:
Вот и я о том же))) мфо квартиру не отожмёт и не выгонит! А вот родственник на которого дарственную оформите.... не факт(. ( к сожалению)

Йож), Та не)Какое АТО,хочу 1.5 отебошить и все.
Даже если дойдет кто-то до суда, то по решению суда державний(або приватний) виконавець вынесет запрет на отчужденние недвижимости(не дарить, не продавать и т.д.) Никто "хату" не отберет, отбирают только по ипотечному кредиту, да и то, если есть такое в договоре.

Назад
Угорі