Згадали про борг...

• Автор теми Автор теми Holera
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 719

Holera

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
55
Бали
5125
Holera не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю! Доброго вечора!
Таке до вас питання...
Читала нижче, що може бути таке...а саме -
Ситуація така, що ПУМБ мені анулював, чи списав борг(в УБКІ так написано по крайній мірі)... Я собі думаю "ну і ладушкі"...
Проходить 2,5 роки, і тут якісь у*оди знаходять мій номер телефону, який в мене зазначений в приват банку, я по тій картці получаю дитячі, (нещодавно народила)...
І кажуть - у вас борг на 70штук, будете віддавати?
Ну я й відповіла, що "ні, до побачення"...
Питання - що і хто мені зараз може нарахувати, чи присудити, і чи можуть хтось з'явитися на адресу реєстрації?
Усім дякую за розуміння 💐

Питання - що і хто мені зараз може нарахувати, чи присудити, і чи можуть хтось з'явитися на адресу реєстрації?
Могут в суд подать в теории.
И никто никуда не ездит, успокойтесь.

Всіх вітаю! Доброго вечора!
Таке до вас питання...
Читала нижче, що може бути таке...а саме -
Ситуація така, що ПУМБ мені анулював, чи списав борг(в УБКІ так написано по крайній мірі)... Я собі думаю "ну і ладушкі"...
Проходить 2,5 роки, і тут якісь у*оди знаходять мій номер телефону, який в мене зазначений в приват банку, я по тій картці получаю дитячі, (нещодавно народила)...
І кажуть - у вас борг на 70штук, будете віддавати?
Ну я й відповіла, що "ні, до побачення"...
Усім дякую за розуміння 💐
В мене подібна ситуація з банком ПУМБ! В мене борг теж списаний в УБКІ! Я вже навіть зрадів! Но не там то було, почали писати на вайбер і періодично дзвонити на за борг і щоб вийшов з ними на зв'язок для вирішення питання! Навіщо тоді писати в УБКІ що кредит списаний, я цього не розумію! За адресою точно ніхто не приїде, а до суду можуть подати через деякий час! Так що ви не одні в такій ситуації і біді!

В мене також в УБКІ кредит списали, але смс від них приходе. Також незнаю, що від них чекати. А Сенс банк (Альфа)-написано, що закритий. Незнаю чи дійсно закритий, бо я його незакривала.

всё шо списано, на самом деле скорее всего продано : (

Могут в суд подать в теории.
И никто никуда не ездит, успокойтесь.
Ну ок...
Припустимо, що все не по плану, і подадуть, мене ж, я надіюсь, що хтось повідомить про заяву?
Хоча як показує практика, то вони тільки вже рішення можуть прислати, хоча це і не законно...

В мене подібна ситуація з банком ПУМБ! В мене борг теж списаний в УБКІ! Я вже навіть зрадів! Но не там то було, почали писати на вайбер і періодично дзвонити на за борг і щоб вийшов з ними на зв'язок для вирішення питання! Навіщо тоді писати в УБКІ що кредит списаний, я цього не розумію! За адресою точно ніхто не приїде, а до суду можуть подати через деякий час! Так що ви не одні в такій ситуації і біді!
Мене цікавить один факт - звідки вони взнали номер телефону? Він тільки в приват банку фігурує...
А приват з мене страхування знімає, щоби "треті особи" не стирили інфу про мене та мої дані...
Тобто виходить що сам приват і надав їм таку інформацію?

Ну ок...
Припустимо, що все не по плану, і подадуть, мене ж, я надіюсь, що хтось повідомить про заяву?
Хоча як показує практика, то вони тільки вже рішення можуть прислати, хоча це і не законно...
Должно прийти по укрпочте по адресу регистрации. А лучше мониторить себя на судебной власти раз в недельку.

Мене цікавить один факт - звідки вони взнали номер телефону? Він тільки в приват банку фігурує...
Вот там и взяли))
Да, они такое делают

Ну ок...

А приват з мене страхування знімає, щоби "треті особи" не стирили інфу про мене та мої дані...
І на вас приват заробляє,і на інших,продаючи інформацію)Знайшли кому вірити)🙄

Назад
Угорі