З днем народження від Мілоанчиків

• Автор теми Автор теми Nataliad9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 880

Nataliad9

Читач
Дописи
18
Реакції
5
Бали
278
Nataliad9 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні мілоанчики привітали мене з днем народження) Так приємно що в них багацько грошей і вони готові з ними ділитися, такі сердечні люди там працюють). Правда жаль, що в якості подарунку не списали борг)
Маю 7 МФО усі в прострочці два місяці. Навчилась жити з думкою що це не проблема, правда час від часу родичі замахують, але і таких кидаю в спам, щоб лишній раз не тріпали нерви. Хочу порадити усім новачкам, не витрачайте свої нерви на весь цей хаос, який влаштували вам ці аферисти, хто справді друг залишиться поруч, а інші нехай ідуть в спам.

Вкладення

• Screenshot_20200509_132740_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_20200509_132740_com.google.android.gm.webp
    84.3 Кб · Перегляди: 145
с найлучшими поздравлениями!

Вкладення

• 9fdf1d040b6d027645ebcbcaef5d37ac.webp
    9fdf1d040b6d027645ebcbcaef5d37ac.webp
    46.6 Кб · Перегляди: 135
С днем рождения) пусть ваш личный новый год подарит новые возможности) ?
??????????????

Вiтаю!
Милон меня тоже поздравлял, но его у меня нет, не получилось в свое время взять?
А из моих с просрачкой вообще никто не поздравил?

С Днём Рождения!!! ???
Пускай все задуманное сбывается, крепкого здоровья и счастья!!!

Вітаю! Бажаю всього найкращого! На рахунок поздоровлення від мілоану, то це звичайна розсилка,всім у кого сьогодні день народження у їхніх клієнтів))

Дякую
Сьогодні мілоанчики привітали мене з днем народження) Так приємно що в них багацько грошей і вони готові з ними ділитися, такі сердечні люди там працюють). Правда жаль, що в якості подарунку не списали борг)
Маю 7 МФО усі в прострочці два місяці. Навчилась жити з думкою що це не проблема, правда час від часу родичі замахують, але і таких кидаю в спам, щоб лишній раз не тріпали нерви. Хочу порадити усім новачкам, не витрачайте свої нерви на весь цей хаос, який влаштували вам ці аферисти, хто справді друг залишиться поруч, а інші нехай ідуть в спам.
Дякую ☺️
С Днём Рождения!!! ???
Пускай все задуманное сбывается, крепкого здоровья и счастья!!!
Дякую
Вiтаю!
Милон меня тоже поздравлял, но его у меня нет, не получилось в свое время взять?
А из моих с просрачкой вообще никто не поздравил?
Та хіба вони і привітали)) Інші може хотіли в телефоній розмові це зробити, але не змогли додзвонитись до іменинниці)
Дякую

Вас С Днём Рождения! Всех благ и всего хорошего!!! А шараги пришибленные на всю голову!!!!

Назад
Угорі