Изменен статус недвижимости

• Автор теми Автор теми Демариус
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Демариус

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
29
Бали
5090
Демариус не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Сьогодні прийшло повідомлення із опендатабот ,про те,що у мене змінені дані по об'єктах нерухомості.Додано 1 об'єкт ,а два вилучено.На мені пай і житловий будинок.Це виходить забрали все?А який тоді 1 об'єкт?Подавали шараги,виконавець Мельник Ю.

У меня тоже в бот пришло, но дело в том что у меня ничего нет. Может глюк Бота.

Мне тоже приходило сообщение, мол на торгах уценка моей недвижимости на 25, а потом на 50℅. Ведь у меня ничего нет, все записано на родителей

Я не знаю,чи адвокат займатися не хоче чи що?Але каже ,що з банками проще,а мфо через нотаріусів і приватних виконавців чудять що хотять і ареш накладають і можуть пай забрать.

Я не знаю,чи адвокат займатися не хоче чи що?Але каже ,що з банками проще,а мфо через нотаріусів і приватних виконавців чудять що хотять і ареш накладають і можуть пай забрать.
Та невже? А давайте приклади- подивимось...а то сильно схожі ваші слова на пусту побрехеньку

Та невже? А давайте приклади- подивимось...а то сильно схожі ваші слова на пусту побрехеньку
А які потрібно приклади?У мене два ВП і я лише передала слова адвоката який мене консультував

А адвокат не говорил - что всех посадют и пора сушить сухари.
Мой совет смените адвоката, этот не толковый или ну очень дешевый.

Мені просто цікаво,що це значить?

Вкладення

• 20210522_144049.webp
    20210522_144049.webp
    39.7 Кб · Перегляди: 74
А які потрібно приклади?У мене два ВП і я лише передала слова адвоката який мене консультував
Приклади- це факти, рішення суду,наприклад.
А те що сказав адвокат...
Мені "адвокат" розказував що мене посадять по 190,222 та 358 статті...
Дав підсрачника...
Я не знаю,чи адвокат займатися не хоче чи що?Але каже ,що з банками проще,а мфо через нотаріусів і приватних виконавців чудять що хотять і ареш накладають і можуть пай забрати...
Ага, і пса сусідського... того...відчпекати

Мені теж таке прилетіло. Додано об'єкт нерухомості і вилучено об'єкт нерухомості. Потім прийшло вибачення від телеграм бота.

Цей телеграмм бот- ще те чудо....
Забив свої данні 2 рази- перший раз- на мене заведено 184 судові справи...я аж присів...
Зайшов другий раз-0
Реально 1 справа...
Шопопало

Назад
Угорі