Юристи!!Дайте хтось відповідь на запитання,з приводу аліментів))))

• Автор теми Автор теми Элэнка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 725

Элэнка

Форумчанин
Дописи
233
Реакції
170
Бали
2625
Элэнка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо чоловік хоче проплатити аліменти з лютого,скільки дається часу на оплату?

з лютого якого року?
а якщо серйозно- що значить хоче?
є рішення суду?
Він хоче проплати судовий збір,і аліменти проплочені будуть в понеділок 1 лютого.
То це може я не так пояснила)),аліменти проплотяться,і треба зразу судовий збір чи може є якісь пару днів на оплату!!
Якось так!

Він хоче проплати судовий збір,і аліменти проплочені будуть в понеділок 1 лютого.
То це може я не так пояснила)),аліменти проплотяться,і треба зразу судовий збір чи може є якісь пару днів на оплату!!
Якось так!
Ви своїми поясненнями ще більше заплутали.
Заспокотесь і напишіть зрозуміло.

Якось так!
Сделайте вдох и выдох и напишите пояснение ещё разок. Просто выше написанное, ну очень сумбурно

Якось так!
Ви хочете дізнатися скільки часу дається на оплату судового збору?

Ви своїми поясненнями ще більше заплутали.
Заспокотесь і напишіть зрозуміло.
??та я спокійна)),у виконавчу в понеділок приїде дружина бивша,вони домовились про сплату аліментів на руки,вона напише що притензій немає,а йому треба буде проплатити судовий збір у виконавчу.То я питаю, його зразу платити чи можна через пару днів))??
Ви хочете дізнатися скільки часу дається на оплату судового збору?
Да

Якщо чоловік хоче проплатити аліменти з лютого,скільки дається часу на оплату?
як я одразу не зрозумів, що Ви питаєте про судовий збір, який Ваш чоловік повинен сплатити за судовим рішенням про сплату аліментів колишній дружині...

як я одразу не зрозумів, що Ви питаєте про судовий збір, який Ваш чоловік повинен сплатити за судовим рішенням про сплату аліментів колишній дружині...
Єкскьюзмі)),ту трохи не так писанула)),вібачтє!!

??та я спокійна)),у виконавчу в понеділок приїде дружина бивша,вони домовились про сплату аліментів на руки,вона напише що притензій немає,а йому треба буде проплатити судовий збір у виконавчу.То я питаю, його зразу платити чи можна через пару днів))??

Да
А це питання можна було у тій виконавчій спитати?....

Назад
Угорі