Юридична компанія яка займається банкрутством

• Автор теми Автор теми liliya zubko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 652

liliya zubko

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
6
Бали
3
liliya zubko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто небудь може порекомендувати компанію в Україні,яка займається банкрутством, онлайн. Зв'язувалась з lex-ua, тіло по мікрозаймам 127 тисяч, послуги 80 000, боюсь не потягну, і не знаю чи можна їм довіряти

Strom
Арбітражний керуючий
До арбітражного керуючого, треба правильно підготувати документи, щоб виграти процес, тому шукаю компанію яка цим займеться, хочу порівняти ціни і відповідальність за результат

До арбітражного керуючого, треба правильно підготувати документи, щоб виграти процес, тому шукаю компанію яка цим займеться, хочу порівняти ціни і відповідальність за результат
Я ж вище вам дав. Ві наш, форумний. Там все буде, як треба. Якщо ж вже принципово, щоб адвокат займався, тоді - Yuristo2020

127к... что то мне подсказывает, что лучше копить на тела, не те суммы.
Недавно 220 тысяч говорил, что реструктуризируют на 5 лет и вряд ли что то спишут.
Но тут, конечно, только Вам решать

Хто небудь може порекомендувати компанію в Україні,яка займається банкрутством, онлайн. Зв'язувалась з lex-ua, тіло по мікрозаймам 127 тисяч, послуги 80 000, боюсь не потягну, і не знаю чи можна їм довіряти
Можна. Дуже хороша компанія. Знаю з свого досвіду. Вони багатьом допомогли.

З Lex-ua? Так , здалося ,що серйозна компанія, але мене смутило,що пишуть що борг замалий для банкрутства
Вони чесна компанія. Якщо так написали значить так і є.
Ви просто почитайте на цьому Форумі окремо за кожну мфо і будете знати що в першу чергу закрити, а що ще почекає.

Вибачте, а за які послуги 80 000???

Останнє редагування:
Вони чесна компанія. Якщо так написали значить так і є.
Ви просто почитайте на цьому Форумі окремо за кожну мфо і будете знати що в першу чергу закрити, а що ще почекає.

Вибачте, а за які послуги 80 000???
Під ключ, банкротство

Це як? Вони пояснили?
Так, пояснили,це послуги компанії плюс суд , адвокат, і все разом під ключ до завершення справи, договора поки що не має, в мене скільки інформації,що іще все змішалося до купи, в двох словах не розповісиш

Так, пояснили,це послуги компанії плюс суд , адвокат, і все разом під ключ до завершення справи, договора поки що не має, в мене скільки інформації,що іще все змішалося до купи, в двох словах не розповісиш
Тепер зрозуміла.
Я коли скидала кредитну історію сказали що нема смислу робити банкруство, протягом року закриєте за тіло. Так і сталося.

Тепер зрозуміла.
Я коли скидала кредитну історію сказали що нема смислу робити банкруство, протягом року закриєте за тіло. Так і сталося.

У нас тіло 127 тисяч, то є сенс, трохи дешевше, але боюсь щоб до цієї суми не добавилось ще 80000

Тепер зрозуміла.
В як, що тільки за тіло і розвинути на рік? В проценти,штрафи?

У нас тіло 127 тисяч, то є сенс, трохи дешевше, але боюсь щоб до цієї суми не добавилось ще 80000
Но сума велика. Но чому Ви з цим розбираєтеся.
Вибачте за мою грубість, но ще стільки будете своєму сину жoпy підтерати.
Хай сам розбирається з своїми боргами. Я так розумію він у Вас не грудна дитина.

У мене не була така велика сума. А мфо через 2-3 місяці запропонують тіло. Почитайте тут на Форумі.

Но сума велика. Но чому Ви з цим розбираєтеся.
Вибачте за мою грубість, но ще стільки будете своєму сину жoпy підтерати.
Хай сам розбирається з своїми боргами. Я так розумію він у Вас не грудна дитина.
Він мені і не говорив нічого, то дякувати колекторам, але він вже на розбирався на таку суму, одним кредитом гасив проценти на інших,ті так я не знаю коли б це скінчилося, я і не буду платити, може трохи допоможу, але треба вирішити як най кращим шляхом

Скільки років вашому боржнику?

Він мені і не говорив нічого, то дякувати колекторам, але він вже на розбирався на таку суму, одним кредитом гасив проценти на інших,ті так я не знаю коли б це скінчилося, я і не буду платити, може трохи допоможу, але треба вирішити як най кращим шляхом
Дайте йому можливість вирішити. Він або незнав чим закінчиться, або знав що Ви все за нього вирішити

При сумі тіла меншій 250 немає смислу.

Назад
Угорі