История для друзей. Что говорить друзьям, когда звонят коллекторы?

• Автор теми Автор теми hdzk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 755

hdzk

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
6
Бали
3
hdzk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Я должник по кредитам. Начинают звонить и писать всякие коллектора друзьям и знакомым. Иногда не очень хочется им говорить правду. Подскажите, кто что говорит в таком случае?

Добрый день. Я должник по кредитам. Начинают звонить и писать всякие коллектора друзьям и знакомым. Иногда не очень хочется им говорить правду. Подскажите, кто что говорит в таком случае?
Для початку ,порадив би почитати форум ) якщо це вірні друзі - то правду ,вони підтримають ,в іншому випадку то не друзі ,а взагалі скажіть рідним і друзям щоб не спілкувались і ви теж не спілкуйтесь ...

Для початку ,порадив би почитати форум ) якщо це вірні друзі - то правду ,вони підтримають ,в іншому випадку то не друзі ,а взагалі скажіть рідним і друзям щоб не спілкувались і ви теж не спілкуйтесь ...
Близким то понятно, правду
Но есть люди, которым не удобно говорить как есть к сожалению

Знаєте, вираз такий є: "В темні часи видно світлих людей". Розкажіть правду рідним і близьким друзям, одразу зрозумієте хто є хто.

Можна так...
Я попав на шахрайські схеми,на жаль,мені зламали Гугл акаунт і тепер шахраї мають доступ до моєї телефонної книги, тому можуть бути або вже є дзвінки від незнайомців,які вимагають гроші різними способами. Мені дуже прикро,що Ваш номер попав до шахраїв. Не спілкуйтесь,одразу блокуйте

Можна так...
Я попав на шахрайські схеми,на жаль,мені зламали Гугл акаунт і тепер шахраї мають доступ до моєї телефонної книги, тому можуть бути або вже є дзвінки від незнайомців,які вимагають гроші різними способами. Мені дуже прикро,що Ваш номер попав до шахраїв. Не спілкуйтесь,одразу блокуйте
геніально і головне що навіть не брехня

Можна так...
Спасибо за вариант)

Не хочется говорить и не нужно.
Я должник по кредитам
Смелое утверждение
Начинают звонить и писать всякие коллектора друзьям и знакомым.
Да прибудет с ними разум (хотя я на это слабо надеюсь)
Подскажите, кто что говорит в таком случае?
Друзьям... Друзьям говорил как есть.
Приятелям, товарищам, знакомым - по ситуации. Как правило, говорил, что мошенники звонят вымогают деньги.

Отлично действует метод "Я его не знаю". Позвонят раза два=три и потом перестанут беспокоить.

Назад
Угорі