Исполнитель списывает больше 20%

• Автор теми Автор теми Desert^^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 68

Desert^^

Форумчанин
Дописи
185
Реакції
131
Бали
3625
Desert^^ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, у меня вп на 46 тысяч, я военный зсу и вдруг захожу в приват и бац -18360 гривен за вп, на карте было 40, у меня счет считается социальным что и подтверждает даже справка из банка, можно ли в этом случае как то вернуть эти деньги? Ну или хотяб чтоб списывали не по 40% а законных 20. Спасибо

Доброго дня! Це, більш за все, фініки вашої частини не розібрались у питанні (знаю багато випадків, коли списують 40-50% від ГЗ, а не законні 20%). Можна написати рапорт на імʼя начальника фінслужби в довільній формі, посилаючись на закон «Про виконавче провадження». Також уточнити документи по ВП, які виніс виконавець - чи вказана там інформація саме про 20%. І взагалі, якщо на рахунок приходить тільки ГЗ - можна написати заяву на виконавця про повне розблокування цього рахунку.

Доброго дня! Це, більш за все, фініки вашої частини не розібрались у питанні (знаю багато випадків, коли списують 40-50% від ГЗ, а не законні 20%). Можна написати рапорт на імʼя начальника фінслужби в довільній формі, посилаючись на закон «Про виконавче провадження». Також уточнити документи по ВП, які виніс виконавець - чи вказана там інформація саме про 20%.
Ну в часть никаких доков не приходило, виконавець на своё усмотрение списал данную сумму денег и даже по вп доков на списание с зарплаты нет

Ну в часть никаких доков не приходило, виконавець на своё усмотрение списал данную сумму денег и даже по вп доков на списание с зарплаты нет
Тоді це може бути автоматичне часткове списання по ВП. Звʼяжіться з виконавцем і обговоріть

Тоді це може бути автоматичне часткове списання по ВП. Звʼяжіться з виконавцем і обговоріть
Она хотела вовсе всю сумму списать, просто там не хватило 2к (мне так банк объяснил что был запрос на 46) но как мне объяснил банк что она вовсе не могла с социальной карты где есть социальные выплаты оттуда что либо взыскивать. Я не сильно силён в данном вопросе но даже в любом раскладе что у меня было 44 на карте и это далеко не 20% что она списала

Она хотела вовсе всю сумму списать, просто там не хватило 2к (мне так банк объяснил что был запрос на 46) но как мне объяснил банк что она вовсе не могла с социальной карты где есть социальные выплаты оттуда что либо взыскивать. Я не сильно силён в данном вопросе но даже в любом раскладе что у меня было 44 на карте и это далеко не 20% что она списала
Так, Ви праві. Але виконавець вже їх не поверне - тільки в судовому порядку, на жаль. А щоб попередити наступні списання - звʼяжіться із ним та надайте підтверджуючі документи

Так, Ви праві. Але виконавець вже їх не поверне - тільки в судовому порядку, на жаль. А щоб попередити наступні списання - звʼяжіться із ним та надайте підтверджуючі документи
А разве у них нет полномочий их вернуть? Без суда? Если я ей дам соответсвующие документы? По моему эта Кантора почти все может

Назад
Угорі