Исполнительное производство от ФК Онлайн Финанс. Муж военнослужащий

• Автор теми Автор теми Леся_22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Леся_22

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
4
Бали
5065
Леся_22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Мій чоловік військовий і учасник АТО, ми відсилали відповідні документи в Онлайн фінанс, а вони сьогодні вліпили чоловікові ВП, але в Дії нічого немає, тому не знаю суми... Дуже переживаю, що йому заблокують картки. Виконавець Терлеєв

Доброго дня. Мій чоловік військовий і учасник АТО, ми відсилали відповідні документи в Онлайн фінанс, а вони сьогодні вліпили чоловікові ВП, але в Дії нічого немає, тому не знаю суми... Дуже переживаю, що йому заблокують картки. Виконавець Терлеєв
Есть автоматический реестр. Посмотрите там, если нет и там, то это всё липа

Там якраз є
Мені цікаво, вони коли ліплять він чи вп, вони перевіряють чи людина військова?

Останнє редагування:
Там якраз є

Мені цікаво, вони коли ліплять він чи вп, вони перевіряють чи людина військова?
Все счета а именно выплаты АТО не заблокируют а если это сделают, обращайтесь к адвокатам на форуме и сносите

Все счета а именно выплаты АТО не заблокируют а если это сделают, обращайтесь к адвокатам на форуме и сносите
Мене просто сума цікавить, в Дії нічого немає, хотіла б дізнатись

Можливо відкличуть ВП...хоча я дуже сумніваюсь.
Я запитала, що вони там розглядають і скільки часу це займе, ще не відписали.... Але попередньо вибачитись за незручності, а хіба таке буває, що відкликають вп? Вибачте, що стільки запитань

Я запитала, що вони там розглядають і скільки часу це займе, ще не відписали.... Але попередньо вибачитись за незручності, а хіба таке буває, що відкликають вп?
Так.
Вибачте, що стільки запитань
Все ОК. Для того форум і працює)

Назад
Угорі