Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Амельченко это исполнитель из харькова, так что все норм при открытии ип.Я живу в Харькове, а ип сделана Киевским нотариальные округом. Виконавець Амельченко. Это законно?
Зраджує.Натали324, могли фіктивну адресу написати. Бувало в Вєрою Дорошкевич. До касаційного дійшли. Якщо не зраджує пам'ять. Законно.
Зносьте виконавчий напис.
Поняв. Запам'ятав, що вона нила, мов не зобов'язана перевіряти адреси...Зраджує
Всі виконавці так нили)))Поняв. Запам'ятав, що вона нила, мов не зобов'язана перевіряти адреси...
Натали324, прошу вибачення. Тарас діло каже.
Ой все))???
Харькова
Тогда Вам нужно узнать какому исполнителю ваш исполнитель передал свои открытые ИП. Попробуйте через сайт АПВУ. Там обычно пишут, кто замещает вашего исполнителя. Если нет, то обратитесь к АПВУ и спросите что Вам делать и как можно решить проблему. АПВУ- ассоциация частных исполнителей Украины.А если написано, что исполнитель не діє и доступа к АСВП у него нет. У меня ещё ип от Богатыренко
я так розумію, у них нема обов'язку і виконувати ці провадження : (оскільки обов’язку для державних і приватних виконавців закінчувати такі провадження Закон не передбачає.
Обов'язку ні, заробити грошенят - чому б і ні.я так розумію, у них нема обов'язку і виконувати ці провадження : (
величезне поле для маніпуляцій дає закон...
по замовчуванню законодавство по-дурному виписано, в контексті того, що як трактувати і чи написано дослівно "має право", "не має права", "зобов'язаний", "заборонено", "може" і т.д.Обов'язку ні, заробити грошенят - чому б і ні.
Вони ж так само прекрасно знають, що є дуже багато боржників, які складуть лапки і будуть платити.
Я б сказав інакше - можна все, що не несе покарання.по замовчуванню законодавство по-дурному виписано, в контексті того, що як трактувати і чи написано дослівно "має право", "не має права", "зобов'язаний", "заборонено", "може" і т.д.
ну виконавець то посадова особа (тобто для неї перелік того, що дозволено), а боржник - не посадова особа, тобто все що не забороненоІ це як про виконавців, так і про боржників...