Исполнительная надпись нотариуса законна в 2023?

• Автор теми Автор теми Натали324
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Натали324

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
2
Бали
5065
Натали324 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я живу в Харькове, а ип сделана Киевским нотариальные округом. Виконавець Амельченко. Это законно?

Натали324, могли фіктивну адресу написати. Бувало в Вєрою Дорошкевич. До касаційного дійшли. Якщо не зраджує пам'ять. Законно.

Зносьте виконавчий напис.

Я живу в Харькове, а ип сделана Киевским нотариальные округом. Виконавець Амельченко. Это законно?
Амельченко это исполнитель из харькова, так что все норм при открытии ип.
Нотариус может быть из любого региона.
Относительно законности...инн, на нотариально незавереных договорах, не законны.
Натали324, могли фіктивну адресу написати. Бувало в Вєрою Дорошкевич. До касаційного дійшли. Якщо не зраджує пам'ять. Законно.

Зносьте виконавчий напис.
Зраджує.
Особисто від мене, Веруня "відгрібала" в касації, за незаконне відкриття вп.

Поняв. Запам'ятав, що вона нила, мов не зобов'язана перевіряти адреси...

Натали324, прошу вибачення. Тарас діло каже.
Всі виконавці так нили)))
Дехто, навіть намагався, в суді, розповідати, що арештували рахунок, а юр адреса банку в київі..тому мають право відкривати вп....не прокатило))))
Ой все))

А если написано, что исполнитель не діє и доступа к АСВП у него нет. У меня ещё ип от Богатыренко

А если написано, что исполнитель не діє и доступа к АСВП у него нет. У меня ещё ип от Богатыренко
Тогда Вам нужно узнать какому исполнителю ваш исполнитель передал свои открытые ИП. Попробуйте через сайт АПВУ. Там обычно пишут, кто замещает вашего исполнителя. Если нет, то обратитесь к АПВУ и спросите что Вам делать и как можно решить проблему. АПВУ- ассоциация частных исполнителей Украины.

Хіба не варто почати з того, що напис нотаріуса зараз не законний і нове провадження відкривати не можна? Чи я не правильно розумію ситуацію.

Наскільки я розумію, то ніби не законно... поясніть якщо не права...

У період дії воєнного стану, змінами до Закону України «Про виконавче провадження», було введено мораторій на виконання виконавчих написів нотаріусів. (Закон № 2455-IX від 27.07.2022 року, який набрав чинності 25.08.2022р.)
Згадані зміни до Закону дійсно припинили відкриття нових виконавчих проваджень, однак боржники по діючих виконавчих провадженнях залишились «заручниками» реєстру боржників, оскільки обов’язку для державних і приватних виконавців закінчувати такі провадження Закон не передбачає.

оскільки обов’язку для державних і приватних виконавців закінчувати такі провадження Закон не передбачає.
я так розумію, у них нема обов'язку і виконувати ці провадження : (
величезне поле для маніпуляцій дає закон...

я так розумію, у них нема обов'язку і виконувати ці провадження : (
величезне поле для маніпуляцій дає закон...
Обов'язку ні, заробити грошенят - чому б і ні.
Вони ж так само прекрасно знають, що є дуже багато боржників, які складуть лапки і будуть платити.
"Ничего личного, просто БИЗНЕС "

Обов'язку ні, заробити грошенят - чому б і ні.
Вони ж так само прекрасно знають, що є дуже багато боржників, які складуть лапки і будуть платити.
по замовчуванню законодавство по-дурному виписано, в контексті того, що як трактувати і чи написано дослівно "має право", "не має права", "зобов'язаний", "заборонено", "може" і т.д.

по замовчуванню законодавство по-дурному виписано, в контексті того, що як трактувати і чи написано дослівно "має право", "не має права", "зобов'язаний", "заборонено", "може" і т.д.
Я б сказав інакше - можна все, що не несе покарання.

Зобов'язаний, але що буде якщо не виконати? Якщо нічого, то не зобов'язаний. І це як про виконавців, так і про боржників...

Назад
Угорі