Исполнительная надпись нотариуса: алгоритм признания неподлежащей исполнению

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8127
Рішення
1
Реакції
16415
Бали
10005
Сайт
anticollector.center
На этот раз поговорим о порядке признания исполнительной надписи нотариуса (ИНН) неподлежащей исполнению. В том числе обсудим:
1) общий порядок;
2) сбор документов;
3) первичные запросы;
4) заявление об обеспечении иска;
5) исковое заявление и дополнения к нему;
6) заявления и ходатайства по делу.

Об этом и многом другом в этой публикации.

easydebts.blogspot.com/2021/10/ispolnitelnaya-nadpis-notariusa-algoritm-priznaniya-nepodlezhaschey-ispolneniyu.html

Останнє редагування модератором:
Чи можуть заблокувати зарплатний рахунок, якщо я плачу елімени? Скажіть будьласка

На этот раз поговорим о порядке признания исполнительной надписи нотариуса (ИНН) неподлежащей исполнению. В том числе обсудим:
1) общий порядок;
2) сбор документов;
3) первичные запросы;

Добрый вечер. А правда там написана что если обеспечение подать сначала то за основной иск 454грн только оплатить нужно?

Внимательно прочитайте публикацию. Там все описано.
То есть я указываю в платежке судовый сбор за подачу иска о признании ин такой что не подлежит исполнению и просто плачу 454грн я правильно понял?

Я имею ввиду не вернут мне назад иск мол не правильно оплатил?
Так в иске нужно аргументировать, почему такая сумма СС.
+ приложить копию квитанции по оплате СС за обеспечение и определение суда об обеспечении.

Чи можуть заблокувати зарплатний рахунок, якщо я плачу елімени? Скажіть будьласка
Елименты, это что...?
Нет не вернут... Даже если Вы вообще не оплатите, то иск сразу не возвращают... А оставляют без движения и дают время на то чтобы исправить...

Стаття 136. Відстрочення та розстрочення судових витрат, зменшення їх розміру або звільнення від їх оплати

4. У разі подання позовної заяви після подання заяви про забезпечення доказів або позову розмір судового збору зменшується на розмір судового збору, сплаченого за відповідну заяву про забезпечення доказів або позову.
Стаття 185. Залишення позовної заяви без руху, повернення заяви

1. Суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п’яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

У разі надходження до суду справи, що підлягає вирішенню в порядку цивільного судочинства, після закриття провадження Верховним Судом чи судом апеляційної інстанції в порядку господарського чи адміністративного судочинства, суд перевіряє наявність підстав для залишення позовної заяви без руху відповідно до вимог цивільного процесуального закону, чинного на дату подання позовної заяви.

2. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити).

3. Якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Останнє редагування:
1) общий порядок;
2) сбор документов;
3) первичные запросы;

А дайте пожалуйста ответ на мой дурацкий вопрос. Если открыли виконавчі провадження,я не имею ничего и официально не работаю. У моего мужа счета не заблокируют???? А то живём только на его деньги

А дайте пожалуйста ответ на мой дурацкий вопрос. Если открыли виконавчі провадження,я не имею ничего и официально не работаю. У моего мужа счета не заблокируют???? А то живём только на его деньги
Не заблокируют)

Ваше исполнительное производство Вашего мужа, не касаются, не заблокируют его карты не переживайте)))

Спасибо))) а то я охренела только что увидев ип и первым делам-мои карты то так,а вот не дай бог мужа. А если вот у меня ничего нет,то как они взыскивать будут?
Ваше исполнительное производство Вашего мужа, не касаются, не заблокируют его карты не переживайте)))
Спасибо) та я тоже так думала,но потом этот червь сомнения....а вдруг....

Спасибо))) а то я охренела только что увидев ип и первым делам-мои карты то так,а вот не дай бог мужа. А если вот у меня ничего нет,то как они взыскивать будут?
Спасибо) та я тоже так думала,но потом этот червь сомнения....а вдруг....
Ну как бы это головная боль исполнителя)

Назад
Угорі