ИП та заказний лист

• Автор теми Автор теми Рамхат
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 700

Рамхат

Форумчанин
Дописи
107
Реакції
67
Бали
193
Рамхат не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені вліпили два "ип", прийшло на пошту два заказних листа. Один 12 днів тому, другий вчора.
Я на роботі, на вахті 16 днів і ще буду 14 днів. Офіційно вважається що я працюю 5/2.
Забрати попереднього листа не зміг, вчорашній теж не зможу.
Що робити? Як його оскаржити не забираючи з пошти?

для того, щоб оскаржити не обов'язково мати на руках саму постанову, хоча бажано))
зателефонуйте на пошту - попросіть, щоб не відсилали ці листи поки Ви їх не заберете

для того, щоб оскаржити не обов'язково мати на руках саму постанову, хоча бажано))
зателефонуйте на пошту - попросіть, щоб не відсилали ці листи поки Ви їх не заберете
Той що 12 днів тому прийшов, мабуть вже відправили назад!?
Я так зрозумів що оскаржити можна протягом 10 днів з дати отримання листа??

А точно знаете что влепили?проверяли,или просто потому что пришли письма

А точно знаете что влепили?проверяли,или просто потому что пришли письма
Да, перевіряв на мінюсті
Листи зберігаються місяць на пошті
Дуже Вам дякую.
Якщо не встигну за місяць забрати то що?

Да, перевіряв на мінюсті

Дуже Вам дякую.
Якщо не встигну за місяць забрати то що?
Тогда их обратно отправят
Нехай Ваша дружина зустрінеться з Вашою листоношею,домовиться))))
Щоб притримала листа

Нехай Ваша дружина зустрінеться з Вашою листоношею,домовиться))))
Щоб притримала листа
Да ходила вона з моїм паспортом, просила щоб віддали. Не дають. По затриманню листа говорять що потрібно заплатити і заявку подати мені. Замкнуте коло...

Да ходила вона з моїм паспортом, просила щоб віддали. Не дають. По затриманню листа говорять що потрібно заплатити і заявку подати мені. Замкнуте коло...
По закону все правильно
Але можна наодинці зустрітися з листоношею. Або подзвонити на відділення і повідомити,що Ви заберете той лист при поверненні.
Можна домовитися ,можна ,,прилякати''.

Ну так вы ж есть на сайте вы говорите,вот и все а письма,ну что с ними сделаешь если забрать не получится!можно и без писем этих счастья пода ать в суд
Блін, ніяк не добюсь від Вас всіх.
По закону після отримання цього листа на протязі 10 діб треба оскаржити. Якщо я їх не отримаю, чи можу я оскаржити їх через 2 тижні, через місяць, через рік...

По закону після отримання цього листа на протязі 10 діб треба оскаржити. Якщо я їх не отримаю, чи можу я оскаржити їх через 2 тижні, через місяць, через рік...

скоріш за все виконавець направив Вам лише постанову про відкриття провадження. Для оскарження напису окремою заявою у виконавця необхідно витребувати виконавчий напис нотаріуса та кредитний договір, інші матеріали.

Ненадо нервничать!у вас вопросы стояли совсем по другому мы не ясновидящие,что понимать ,что под одним вопросом есть ещё 3 вопроса которые вас интересуют!можете, если ни чем не рискуете!а вообще,если интересует ин то целый раздел есть,где расписано кучу нюансов

Що робити? Як його оскаржити не забираючи з пошти?
Прочитав вашу тему...
Дивно : як ви збираєтесь оскаржувати ВП, якщо ви навіть елементарно не маєте часу і змоги забрати листа з пошти :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

зможете

Прочитав вашу тему...
Дивно : як ви збираєтесь оскаржувати ВП, якщо ви навіть елементарно не маєте часу і змоги забрати листа з пошти :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Да я дома після роботи буду місяць. Юриста на форумі вже знайшов ніби.

Назад
Угорі