Єврогроші..я Дзвінки третім особам

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт форумчанам!
З Різдаом Христовим!
Хто мав справу з Єврогроші. Як вони працють? Чи телефонують третім особам чи лише контактним.Тіло кредиту 2000 тис.оплатили 8700 тис. хочуть ще 7500 тис. платили бо була домовленійсть на рестуктуризацію..... Після останньої проплати в жовтні місяці повна тишина ні дзвінків ні смс а тут після Нового року бац..... посипалось. Тьотки наглі і хамовиті.....
Прострочка 6 місяців. Нарахування відсотків припинилось, але 16000 тис з 2000 то трохи занадто....
Чи задовбують вони дзвінками родичів, знайомих колег і так далі.

если б хотели уже давно задолбали. могут кому-то позвонить, но эта контора не лидер по телефонному террору роодственников.

У кого ещё какая инфо по ним есть? Что за фрукт?
В мене було тихо.. робот, листи на почту, дзвінки. Потім дзвонило хамло кончане, обзивало, всіх і вся, я послухала. Поклала трубку. Забула про цих тварин і все!!!

В мене було тихо.. робот, листи на почту, дзвінки. Потім дзвонило хамло кончане, обзивало, всіх і вся, я послухала. Поклала трубку. Забула про цих тварин і все!!!
Звонили только Вам, окружение не трогали?)

если б хотели уже давно задолбали. могут кому-то позвонить, но эта контора не лидер по телефонному террору роодственников.
У мене там тіло закрите і перекрити навіть ще звідкись взялась сума ще більша ніж тіло брала,то звонять усім та ще і погрожують але я написала в прокуратуру,зараз поки тиша

Привіт форумчанам!
З Різдаом Христовим!
Хто мав справу з Єврогроші. Як вони працють? Чи телефонують третім особам чи лише контактним.Тіло кредиту 2000 тис.оплатили 8700 тис. хочуть ще 7500 тис. платили бо була домовленійсть на рестуктуризацію..... Після останньої проплати в жовтні місяці повна тишина ні дзвінків ні смс а тут після Нового року бац..... посипалось. Тьотки наглі і хамовиті.....
Прострочка 6 місяців. Нарахування відсотків припинилось, але 16000 тис з 2000 то трохи занадто....
Чи задовбують вони дзвінками родичів, знайомих колег і так далі.
Как они пошли на реструктуризацию, у меня долг 2000,уже насчитали 6000,и не в какую не уступают, пака пишут только мне, а вот Гоуфингоу, задолбали всех, хотя номеров не давала и на вайбер даже звонят и пишут, фотка с надписью ВНИМАНИЕ МОШЕНИК

В начале просрочки звонили часто,потом меньше.присылали много смс.контактный номер мой,иногда прозванивают.и одно письмо прислали.просрочка 4 месяца.

Назад
Угорі