Єврогроші шо робити???

• Автор теми Автор теми Liubov@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Liubov@

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
6
Бали
8
Liubov@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір!Я по дурості взяла пару кредитів біля 10 в мікрозаймах,а найбільше мене приголомшив кредит в "єврогроші".взяла 07.01.2020 року 2500,а на сьогодні борг вже 11500,шо робити,я в розпачі ?вже і листи приходять.,а дзвонить тільки робот!!!порадьте будь ласка як поступити,неможливі такі відсотки,а платити нема чим,якби ж тільки тіло-то я би виплатила,а це взагалі дурдом!!!що вони можуть

Добрий вечір!Я по дурості взяла пару кредитів біля 10 в мікрозаймах,а найбільше мене приголомшив кредит в "єврогроші".взяла 07.01.2020 року 2500,а на сьогодні борг вже 11500,шо робити,я в розпачі ?вже і листи приходять.,а дзвонить тільки робот!!!порадьте будь ласка як поступити,неможливі такі відсотки,а платити нема чим,якби ж тільки тіло-то я би виплатила,а це взагалі дурдом!!!що вони можуть
Ничего не делать, сесть и успокоиться, ничего они не сделают

Делайте как я - игнор. Максимум - тело. Всё.
У вас теж такі відсотки?
Ничего не делать, сесть и успокоиться, ничего они не сделают
То ж не реальні відсотки,я десь читала на форумі,що не мають права відсотки перевищувати 50%,А тут стільки...

У вас теж такі відсотки?
У меня с декабря уже 20к с чем-то. Не парюсь. Сказала им сразу , что готова только тело заплатить. Написала в нацком. Нацком культурно меня нах послал, всё для меня тема закрыта. Только тело и всё .

У меня с 10, хотят 70. И пролонгации были
Просрочка от 1 января
Меньше всего ипут
Платить не буду, за 2.5 года наелись

У вас теж такі відсотки?

То ж не реальні відсотки,я десь читала на форумі,що не мають права відсотки перевищувати 50%,А тут стільки...
Та они всем такое считают, но то что они считают это ище не значит что их кто то будет платить

Терпите на 11 месяце тело предложат закрыть,писем тьма будет!в Вайбере писать будут!

А на рідних виходять?

В мене така сама ситуація з go fin go,похоже та сама контора
Мне сегодня какая то кантора прислала смс что 20.03 продают каллам и переходят на посещение места работы моих родных и близких, и написали поручители фио и год рождения моего отца и матери. не могу понять что у них за базы такие и какой давности они

Тоже стільки нарахували за такий час...написала на них в нацком, відповіді ще нема. Дзвонять вони, але з ними краще не спікуватися. Відбиті на всю голову. І раз в тиждень можуть подзвонити на контактний (свій другий номер вказала) і слати смс типу "передайте інформацію щодо кредиту такій то особі"

Тоже стільки нарахували за такий час...написала на них в нацком, відповіді ще нема. Дзвонять вони, але з ними краще не спікуватися. Відбиті на всю голову. І раз в тиждень можуть подзвонити на контактний (свій другий номер вказала) і слати смс типу "передайте інформацію щодо кредиту такій то особі"
Ви говорили з ними на списання процентів не йдуть?

Ви говорили з ними на списання процентів не йдуть?
Один раз говорила з ними. Не хотіли нічого списувати, тільки тонну гамна словами вилили. Я просила хоча би реструктуризацію. Вони кажуть що від 15 000 вона можлива. Так що ні про що не домовилися. І більше не беру від них телефон

а на рідних і знайомих вони не виходять?в суд не подають?
У всех, наверное, по разному. У меня они на 3-ем месяце просрочки начали звонить куму, с которым лет 5 не общалась, соседу и бывшей девушке моего сына. Как нашли их номера-ХЗ. Сейчас притихли .Из всех моих шараг их еще Смартивей доставали.

У всех, наверное, по разному. У меня они на 3-ем месяце просрочки начали звонить куму, с которым лет 5 не общалась, соседу и бывшей девушке моего сына. Как нашли их номера-ХЗ. Сейчас притихли .Из всех моих шараг их еще Смартивей доставали.
У меня сегодня начали звонить знакомой по поводу моего займа. Брала 10 тыс., Пролонгациями оплатила 40, за время просрочки насчитали 80

Назад
Угорі