Євро і гоуфінгоу

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

Vika24

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
62
Бали
5125
Vika24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи зміг хтось домовитись з ними?Як вони діють?І чи допоміг нацком?

Лерок, мені нацком відповів що не надали документи і є порушення, стежити за розпорядженням на сайті

Сумы они насчитывают нереальные, писала в нацком, по еврогроши списали проценты, но так как у меня на данный момент нет денег, то я не плачу, звонила женщина и сказала что они подают заяву на восстановление процентов. Я всех игнорю, знакомым и родителям они не звонили, только несколько раз прислали письма по почте

Я маю і тих і тих.Хоча це одна контора. Дзвонять(я ігнорю). СМС і листи. Дзвонили пару разів брату і подрузі.
Просрочка 3 місяці майже.

Мне вот интересно, захожу в профиль, там вроде не нужно указывать контактных особ и без фотографий, подскажите может кто-то точно знает, хочу не платить им

Мне вот интересно, захожу в профиль, там вроде не нужно указывать контактных особ и без фотографий, подскажите может кто-то точно знает, хочу не платить им
Там после того как одобряют займ требуют фото, без него не дают, покрайней мере вроде сейчас так, я без фото их ещё оформляла

Я маю і тих і тих.Хоча це одна контора. Дзвонять(я ігнорю). СМС і листи. Дзвонили пару разів брату і подрузі.
Просрочка 3 місяці майже.
Да как они находят то друзей? Ну ладно родственники соседи работа а вот друзей как если сети закрытые?

Vika24, у меня обе конторки есть. Евро нашли маму, пытались надавить - не получилось) с тех пор и пропали. Нацком тоже что-то протеарушения отвечал, но я уже забила и не слежу за развитием событий) не так страшен волк, как его рисуют ?

Да как они находят то друзей? Ну ладно родственники соседи работа а вот друзей как если сети закрытые?
Теж цікавить, думаю, по Привату вистежують, або через додатки на телефоні, якщо хоч колись встановлювали. Ну і оператори в дії теж, особливо, Київстар

Теж цікавить, думаю, по Привату вистежують, або через додатки на телефоні, якщо хоч колись встановлювали. Ну і оператори в дії теж, особливо, Київстар
Через приложения запросто. Особенно Приват24, там есть доступ к контактам

Маю і тих і тих. Проценти нараховують бєшені. Шлють кожен день смс. По єврогрошах з лютого не плачу, гофінго пару днів тільки. Телефона від них не беру, раз рішила побалакати, то таку хрєнь говорили.
Вроді народ пише що після нацкома списують штрафи та пені, але я особисто тільки чекаю ще відповідь

Маю і тих і тих. Проценти нараховують бєшені. Шлють кожен день смс. По єврогрошах з лютого не плачу, гофінго пару днів тільки. Телефона від них не беру, раз рішила побалакати, то таку хрєнь говорили.
Вроді народ пише що після нацкома списують штрафи та пені, але я особисто тільки чекаю ще відповідь
Гоуфінгоу спише в особистому кабінеті ще раніше, ніж відповідь прийде.

Назад
Угорі