Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знаю точно одно, насчитывают они огромные проценты, в нацком написала ещё не было ответаЧи зміг хтось домовитись з ними?Як вони діють?І чи допоміг нацком?
Я тоже написала,а суми вже космічніЗнаю точно одно, насчитывают они огромные проценты, в нацком написала ещё не было ответа
Яка просрочка?Маю гоуфінгоу тихі покищо.
2 місяціЯка просрочка?
Вони були контактними чи знайшли?Я маю і тих і тих.Хоча це одна контора. Дзвонять(я ігнорю). СМС і листи. Дзвонили пару разів брату і подрузі.
Просрочка 3 місяці майже.
ЗнайшлиВони були контактними чи знайшли?

Там после того как одобряют займ требуют фото, без него не дают, покрайней мере вроде сейчас так, я без фото их ещё оформлялаМне вот интересно, захожу в профиль, там вроде не нужно указывать контактных особ и без фотографий, подскажите может кто-то точно знает, хочу не платить им
Да как они находят то друзей? Ну ладно родственники соседи работа а вот друзей как если сети закрытые?Я маю і тих і тих.Хоча це одна контора. Дзвонять(я ігнорю). СМС і листи. Дзвонили пару разів брату і подрузі.
Просрочка 3 місяці майже.
Теж цікавить, думаю, по Привату вистежують, або через додатки на телефоні, якщо хоч колись встановлювали. Ну і оператори в дії теж, особливо, КиївстарДа как они находят то друзей? Ну ладно родственники соседи работа а вот друзей как если сети закрытые?
Через приложения запросто. Особенно Приват24, там есть доступ к контактамТеж цікавить, думаю, по Привату вистежують, або через додатки на телефоні, якщо хоч колись встановлювали. Ну і оператори в дії теж, особливо, Київстар
Гоуфінгоу спише в особистому кабінеті ще раніше, ніж відповідь прийде.Маю і тих і тих. Проценти нараховують бєшені. Шлють кожен день смс. По єврогрошах з лютого не плачу, гофінго пару днів тільки. Телефона від них не беру, раз рішила побалакати, то таку хрєнь говорили.
Вроді народ пише що після нацкома списують штрафи та пені, але я особисто тільки чекаю ще відповідь