ЄАПБ викупили борг

• Автор теми Автор теми ToraK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 647

ToraK

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
20
Бали
133
ToraK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Сьогодні зайшла на сайт Май кредит,хотіла, оформити реструктуризацію, поки щомісячна сума невелика була, а там написано, що борг продано ще 26.11, кредит в них закрито і контактні дані ЄАПБ. Чи мають вони прислати договір продажу кредиту? Передзвонювати їм не збираюсь, бо всієї суми все одно не маю. Навіть не знаю з якою сумою продався борг

Доброго дня. Сьогодні зайшла на сайт Май кредит,хотіла, оформити реструктуризацію, поки щомісячна сума невелика була, а там написано, що борг продано ще 26.11, кредит в них закрито і контактні дані ЄАПБ. Чи мають вони прислати договір продажу кредиту? Передзвонювати їм не збираюсь, бо всієї суми все одно не маю. Навіть не знаю з якою сумою продався борг
Доброго дня. Мені не нічого не присилали. Лише повідомлення смс разів два що продано їм.

В кабінеті зареєструвалась, але і там нуль інформації. Буду чекати їхніх спроб зв'язатися
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки пройшло з дати прострочки, коли продали?

Доброї ночі був займ в май кредит продали даній конторі тіло 6 нарахували 20 к скажіть в кого як з ними чи турбують оточення?

Доброї ночі був займ в май кредит продали даній конторі тіло 6 нарахували 20 к скажіть в кого як з ними чи турбують оточення?
Предупрежу сразу — обманщики ещё те. С ними — очень осторожно, и лучше без реструктуризации) На случай суда — на форуме у юристов отличная практика с ними, помогут!

У меня купили 6 договоров. Сейчас предлагают скидки , один раз даже предложили закрыть за тело +1000 , но у меня их много , поэтому пока в очереди.
Окружению вроде не звонят , звонит постоянно робот с , 089 ..... и говорит про какие-то акции . Вообще пишут о них много , часто в суд подают , почитайте на форуме , по ним много информации.

По списанию предлагают за 14500 а окружение терроризируют?
У меня пока что их нет. Но окружение часто шараги беспокоят. С моих 11 две пытались. Бедненькие. Они ж не знали что у меня никого нет)))

Закрываю их за тело+1000 на два платежа по гарантийке.
Но долг 2018 года. У ЕАПБ он с 2021, в суд не подавали.

Назад
Угорі