ЄАПБ виграли справу у суді

• Автор теми Автор теми Олександра Кая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 905

Олександра Кая

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
27
Бали
873
Олександра Кая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня , можливо хтось порадить що робити у такій ситуації . Мала багато мікрозаймів , більшість з них викупила ЄАПБ.
Подали на мене в суд і виграли суд з ухвалою що я маю сплатити 153000 грн , суд також ухвалив арешт майна хоча у мене тільки є квартира і я у ній маю тільки частину тобто співвласник , що вони можуть з нею зробити з тією частиною , та як діяти мені ?
Потрібно з ними звязуватись і домовлятись що буду сплачувати борг частинами кожного місяця , чи подавати апеляцію до суду через цю справу оскільки 153к це нараховано з відсотками і суд це ухвалив , не знаю що роботи , будь ласка хто небайдужий дайте пораду .

Доброго дня , можливо хтось порадить що робити у такій ситуації . Мала багато мікрозаймів , більшість з них викупила ЄАПБ.
Подали на мене в суд і виграли суд з ухвалою що я маю сплатити 153000 грн , суд також ухвалив арешт майна хоча у мене тільки є квартира і я у ній маю тільки частину тобто співвласник , що вони можуть з нею зробити з тією частиною , та як діяти мені ?
Потрібно з ними звязуватись і домовлятись що буду сплачувати борг частинами кожного місяця , чи подавати апеляцію до суду через цю справу оскільки 153к це нараховано з відсотками і суд це ухвалив , не знаю що роботи , будь ласка хто небайдужий дайте пораду .
а можна побачити рішення, де суд ухвалив арешт майна?))))

а так, звичайно, якщо не пройшли строки то треба подавати апеляцію

а можна побачити рішення, де суд ухвалив арешт майна?))))

а так, звичайно, якщо не пройшли строки то треба подавати апеляцію
Вибачте це я вже собі накрутила про ухвалу арешту , перечитала знову ухвалу там написано задовільнити стягнення боргу з мене , про арешт в ухвалі нічого немає .
Арешт накладений просто на мої картки .

Вибачте це я вже собі накрутила про ухвалу арешту , перечитала знову ухвалу там написано задовільнити стягнення боргу з мене , про арешт в ухвалі нічого немає .
Беріть себе в руки і з документами до когось з юристів.

Ви отримували матеріали позовної заяви?

Ну..то реєструйтесь в електронному суді та отримуйте документи.
З ними вже до мене)))
Будемо пробувати змінити рішення на вашу користь

Ви отримували матеріали позовної заяви?
У Вас заочне рішення суду чи звичайне?
Якщо що, можете написати номер справи в особисті повідомлення і переглянемо, що можна зробити і якого результату очікувати

Назад
Угорі