Єапб відправили позовну заяву до суду на військовослужбовця.

Vitaliy_dp

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
126
Vitaliy_dp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бажаю здоров'я, я новий користувач на форумі, тому можу писати с помилками. 29 січня тов Еапб відправило позовну заяву про стягнення заборгованості. Але сплатили судовий сбір на на рахунок іншого суду де я прописаний (в зв'язку з тим що там ідуть активні бойові дії, він не робить). Суд дав термін в 10 днів для усунення недоліків, та покі залишив все без руху. Еапб викупили договори в 2 мфо 4 та 9тис.(Які саме - не пам'ятаю). Зарах там бльзко 55тис. Підкажіть, чи можливо якось домовитись з ними? Читав що військовим під час дії стану не повинні нараховуватись відсотки і т.д. Чи потрібно вже буде захищатись в суді? І де можна подивитись повністю позовну заяву.

можу писати с помилками
Это мы уж как-нибудь переживем)
чи можливо якось домовитись з ними?
Вам нет смысла договариваться с ними. Я не думаю, что спишут много. Ну, 5к если Бог даст, сбросят. Но по факту это не решит проблему.
Выберите юриста/адвоката на форуме и поборитесь с ними. Очень много положительных результатов есть. В кейсе каждого юриста (кейс в теме) в разделе "Юридические услуги".
Читав що військовим під час дії стану не повинні нараховуватись відсотки і т.д.
Нет. Проценты считают. Штрафы и пени нельзя насчитывать.
І де можна подивитись повністю позовну заяву.
В еСуд
Vitaliy_dp, вот, зайдите к каждому адвокату в тему и посмотрите ссылки по еапб
Народ, я не знаю, конечно, но это по-моему просто капец какой-то...👇👇👇
Суд єапб

Бажаю здоров'я, я новий користувач на форумі, тому можу писати с помилками. 29 січня тов Еапб відправило позовну заяву про стягнення заборгованості. Але сплатили судовий сбір на на рахунок іншого суду де я прописаний (в зв'язку з тим що там ідуть активні бойові дії, він не робить). Суд дав термін в 10 днів для усунення недоліків, та покі залишив все без руху. Еапб викупили договори в 2 мфо 4 та 9тис.(Які саме - не пам'ятаю). Зарах там бльзко 55тис. Підкажіть, чи можливо якось домовитись з ними? Читав що військовим під час дії стану не повинні нараховуватись відсотки і т.д. Чи потрібно вже буде захищатись в суді? І де можна подивитись повністю позовну заяву.
Доброго дня, на етапі судового розгляду можна зменшити заборгованість за кредитом, або повністю виграти справу.
Стосовно ЄАПБ і зменшення заборгованості за кредитом військовослужбовця є тема

Это мы уж как-нибудь переживем)

Вам нет смысла договариваться с ними. Я не думаю, что спишут много. Ну, 5к если Бог даст, сбросят. Но по факту это не решит проблему.
Выберите юриста/адвоката на форуме и поборитесь с ними. Очень много положительных результатов есть. В кейсе каждого юриста (кейс в теме) в разделе "Юридические услуги".

Нет. Проценты считают. Штрафы и пени нельзя насчитывать.

В еСуд
Vitaliy_dp, вот, зайдите к каждому адвокату в тему и посмотрите ссылки по еапб
Народ, я не знаю, конечно, но это по-моему просто капец какой-то...👇👇👇
Суд єапб
А где и с каким юристом есть положительная практика судебная? Что-то не видно

А где и с каким юристом есть положительная практика судебная? Что-то не видно
Я ж дал ссылку. Открываем ее, переходим в темы юристов и самое первое сообщение в теме. Там есть кейс. Там положительная практика
на форуме достаточно тем с положительной судебной практикой
Но надо ж почитать...

Назад
Угорі